زهرایزدان مدیر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 575 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست سلام ب همه من و شوهرم قرار بود باخانواده خودم بریم شمال ولی الان ک من اومدم خونه مامانم مادر شوهرم مخ شوهرم روزده ک بااونا بریم و من اصلا دوس ندارم بااونا برم ی راه بزارید جلوم طور خدا 1397/07/02 | 18:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رخشان۹۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1402 اخه مادر شوهر من با دختر خودشم بده و باهاش لج میکنه چ برسه من توهم انگار بدت نمیاد از لج بازیااااآروم باش و عاقل و مهربون چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
زهرایزدان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 575 توهم انگار بدت نمیاد از لج بازیاااا آروم باش و عاقل و مهربون خب وقتی اذیتم میکنه چطور مهربون باشم وقتی سر مادر شوهرم ی بار پای طلاق رفتم وقتی همیشه میرم اونجا با گریه بر میگردم وقتی مادر شوهرم ب شوهرم میگه بیا بغلم بخاب وقتی میگه چرا زنتو بوس میکنی همه خرجاشو انداخته گردن ما ولی اخرم اذیتم میکنه وقتی ک من مریض افتادم گوش خونه زنگ میزنه حالم بده. زنتو ول کن بیا منو ببر دکتر
رخشان۹۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1402 خب وقتی اذیتم میکنه چطور مهربون باشم وقتی سر مادر شوهرم ی بار پای طلاق رفتم وقتی همیشه میرم او ... همینجوری ادامه بدی بدتر هم میشه چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
زهرایزدان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 575 همینجوری ادامه بدی بدتر هم میشه من کاری نکردم همش بهش محبت کردم اون سر ناسازگاری برداشته
رخشان۹۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1402 من کاری نکردم همش بهش محبت کردم اون سر ناسازگاری بر داشته پیش شوهرت محبت کن که ببینه میگم بهت اما گوش ندادی، پیش شوهرت خوبیشو بگو بگذار اون بد رفتار کنه تا از چشم شوهرت بیوفته چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
زهرایزدان مدیر استارتر عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 575 پیش شوهرت محبت کن که ببینه میگم بهت اما گوش ندادی، پیش شوهرت خوبیشو بگو بگذار اون بد ر ... خواهر این کارا روکردم ولی شوهرم میگه اون قدیمیه ی چیزای متوجه نمی شه یا حرفش از ته دل نبوده تو بچی ب دل گرفتی