2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی بری و دعوا نکنی و به روی خودت نیاری که ناراحتی؟

اخه مادر شوهرم مثل بچهاست منم سنم کمه میاد اذیتم میکنه همش از شوهرم جدام میکنه با پولا شوهرم میره خریدای زیاد میکنه الکی حرفی ک من نزدم رو میره از خودش در میاره میگه من زدم و کلی دقم میده حتااگ بخام جایی با شوهرم برم یا نمی زاره یا باید بیاد

اخه مادر شوهرم مثل بچهاست منم سنم کمه میاد اذیتم میکنه همش از شوهرم جدام میکنه با پولا شوهرم میره خر ...

عزیزم خوشبختم یدونه از اونام تو خونه ی ماس 

دلتنگم برای کسی که مدتهاست بی آنکه باشد هر لحظه با فکرش زندگی کرده ام....
عزیزم خوشبختم یدونه از اونام تو خونه ی ماس 

وای خیلی بده ابجی دارم دیونه میشم انقدر گریه کردم از دستش تو این 1سال ک عروسی کردم اگ من تولد بگیرم باید بگیره اگ لباس بگیرم اینطور زن 60ساله خودشو با من17ساله مقایسه میکنه

اخه مادر شوهرم مثل بچهاست منم سنم کمه میاد اذیتم میکنه همش از شوهرم جدام میکنه با پولا شوهرم میره خر ...

تنها یه راه داری جلوی شوهرت وقتی با شوهرت تنهایی تعریف مادرشو بکن ، حتی اگه دیدی کار غلطی کرد به شوهرت بگو حتما دلیلی داشته، قبل از اینکه اون بخواد جداتون کنه خودت بهش بگو بیا با هم بریم بیرون، یا به شوهرت یواشکی بگو مامانتو حتما ببریم ....اینجوری پیش شوهرت عزیز میشی و به مرور طی جند سال دیگه فقط حرف تو رو باور میکنه

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
تنها یه راه داری جلوی شوهرت وقتی با شوهرت تنهایی تعریف مادرشو بکن ، حتی اگه دیدی کار غلطی کرد به شوه ...

خواهر بخدا تو این ی سال ک عروسی کردم هرجا خاستم برم بردمش ولی بدتر شده ب شوهرمم میگه میگه مامانم قدیمه چیزای ک میگه رو ب دل نگیر

خواهر بخدا تو این ی سال ک عروسی کردم هرجا خاستم برم بردمش ولی بدتر شده ب شوهرمم میگه میگه مامانم قدی ...

راهشو گفتم بهت 

مثلا مادرشوهر من ، دقیقا شوهرمو با همون اصطلاحاتی صدا میزنه که من صداش میکنم.

قبلا اصلا دست نمیدادن ، از من یاد گرفتن دست میدن به هم.

اولویت من اینه اونا راضی باشن، به مرور رفتارشون باهام بهتر شده، کم کم منو مثل عضو خانواده قبول کردن.‌

باور کن خوبی هیچ وقت گم نمیشه

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه