برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یکی از مسئله های حل نشده دنیا هستش که ۱۶۰ سال که اثبات نشده و جزو ریاضیات محض هستش که ریمان ۱۶۰ سال پیش حدس زده بوده و گفته بوده که اثباتش به اسونی هستش ولی خودش اثبات نکرده بود توی این مدت خیلیا اومدن اثباتش کردن و اثباتشون اشتباه بوده برای اثباتش جایزه میلیارد دلاری گذاشته بودن که با تازگی مایک اومد ادعا کرد که به اسونی میتونه اثباتش کنه و خیلی ساده هست و امروز اثباتش کرد نمیدونم فقط ۱۶۰ ساله یا ۱۶۰ قرن نمیدونم .مسئله زتای ریاضی بوده
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
یکی از مسئله های حل نشده دنیا هستش که ۱۶۰ سال که اثبات نشده و جزو ریاضیات محض هستش که ریمان ۱۶۰ سال ...
عزیزم 160 قرن!!!!
160 سال حتما بوده
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
این اقا ۹۰ سالشون هستش با اینکه توی سنین پیری هستن ولی خب چه قدر مغزشون باز بوده
تو 90 سالگی مغزش باز شده وگرنه زودتر حلش میکرد😆
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
گفتم بین این همه تاپیک الکی توی این تاپیک از یه موضوع بزرگ توی جهان با خبر شید 😁
عالی بود تاپیکت عزیزم😘😘❤❤😍😍
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"