خواهر زادم فارغ التحصیل شده. داره درس میخونه دوباره. بی انگیزه نیست ولی فک میکنم افکارش پراکندس. چطوری بهش انگیزه بدیم. امسال دوسداره حتما حتما رشته ای که دوست داره قبول بشه. شما چطوری درس میخوتید؟ چند ساعت؟
بگو حتما بره پیش یه مشاور خوب و با تجربه و دلسوز و خوب بخونه و آزمون قلمچی و.... سنجش جامعاش رو بده
و سعی کنه امسال قبول بشه چون سال بعد میخوان معدل رو 30 درصد تاثیر مستقیم بدن
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به نظرم رشته ای که دوست داره قبول بشه از نت عکسش رو بگیره بذاره جلوش تا بیشتر انگیزه داشته باشه
و کارای زیادی هست برای انگیزه گلم
باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
باشه حتما. ساعت درس خوندنش چطور باشه؟ صبحا بهتره؟ البته میگه شبا متوجه میشم که همه برمیگردن خونه. و ...
سعی کنه شبا دیر نخوابه اخه خواب شب مهمه
اگر بتونه یه مشاور خوب پیدا کنه خیلی خوبه و همه چیز رو میگه بهش
کدوم شهرید عزیزم