2777
2789
عنوان

آزمايشگاه تأمين اجتماعى

113 بازدید | 10 پست

دوستان سلام 

سوالى داشتم . من تاحالا براى دادن آزمايش به تأمين اجتماعى مراجعه نكردم ، چندبار ازمايشگاه هاى خصوصى رفتم . براى فردا بايد ازمايش هاى هورمونى بدم گفتم بپرسم كسى داده داخل زمايشگاه هاى تأمين اجتماعى؟ ميشه اعتماد كرد به جواباى آزمايش ؟؟؟ 

ممنون ميشم نظراتون رو بگيد 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار رفتم ازمایش ترویید بدم وقتی جوابشو بردم واسه دکترم گفت خانم تست بارداریتون منفی   &nb ...

وا مگه میشه😁😂😂😂😂😂😂😂

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
آزمایشگاه تامین اجتماعی آزمایش هورمونی انجام نمیدن

واقعاً؟! نميدونستم 

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
اره عزیزم من دادم  ولی هورمونی نداشت چکاب بود

اهان 

خو پس بعداً برا چكاب خواستم ميرم ... براى من هورمونى

من یه بار رفتم ازمایش ترویید بدم وقتی جوابشو بردم واسه دکترم گفت خانم تست بارداریتون منفی   &nb ...

😐😄انقد ينى! 

آره میشه اعتماد کرد ولی همه ازمایشارم انجام نمیدن اما در کل بیرون بهتره اگ برا بارداری هس اگ چک ...

نه براى پريود هاى نامنظمم دكتر نوشته

2790
2778
2791
2779
2792