2789
عنوان

دختران مجرد

869 بازدید | 29 پست

سلام گل دخترا 

برنامه ریزی واسه هر روزتون چجوریه؟

وقتایی که بیکارین چیکار میکنین؟

مفیدترین کاری که میکنید چیه؟

من مرید قمرعلقمه ام زهمه دست کشیدم که توباشی همه ام                                                           ♥التماس دعای شهادت

بیا ببر پسر منو نگه دار بیکار نمونی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه اینکه ما متاهلا خیلی سرمون شلوغه  

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
الان میان متاهلا میگن خوش ب حالتون ک بیکارین :| انگار زنجیر بستنشون به زور گفتن شوهر کنین :| 

ن خوش بحالتون ن. ولی مجردی بخور بخواب بابا کیف کن. متاهلی هم خوبه ولی مجردی فکر ادم ازادتره دغدغه کمتره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
ن خوش بحالتون ن. ولی مجردی بخور بخواب بابا کیف کن. متاهلی هم خوبه ولی مجردی فکر ادم ازادتره دغدغه کم ...

خب مجبورشون نکردن ک متاهل شن :| ولی اره واقعا من تابستونم کلا بخور بخاب حتی مامانم گاهی میاورد تو رخت خواب غذامو حالا متاهل شم باید پاشممممممم صبح زود کی حال داره 

من مجرد بودم.باشگاه میرفتم .استخر.کلاس آرایشگری.کلاس عکاسی.خونه هم زبان انگلیسی و عربی تمرین میکردم.و همچنین خودم طراحی های مد و دکوراسیون منزل از کتاب و سی دی یاد گرفتم.دی وی دی آموزشی کامپیوترم خودم کار میکردم اکثر نرم افزارها رو

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍
خب مجبورشون نکردن ک متاهل شن :| ولی اره واقعا من تابستونم کلا بخور بخاب حتی مامانم گاهی میاورد تو رخ ...

خوب مردم اول که نمیدونن اینجوری میشه با هزار امید ازدواج میکنن بعد میبینن اونجوریه

خب مجبورشون نکردن ک متاهل شن :| ولی اره واقعا من تابستونم کلا بخور بخاب حتی مامانم گاهی میاورد تو رخ ...

منم مجردیم بخور بخواب بودم مخصوصا دوره دانشجویی تو خابگا همه پایه خواب بودیم. الانم متاهلم همونم شوهرم مث خودمه پایه بخور بخواب😂😂

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست.... هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود.... صحنه پیوسته بجاست... خرم آن نغمه ک مردم بسپارند به یاد...
منم مجردیم بخور بخواب بودم مخصوصا دوره دانشجویی تو خابگا همه پایه خواب بودیم. الانم متاهلم همونم شوه ...

متاهلی عالیه البت اگر دخالتهای مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری وجود نداشته باشه😐

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍