2789
عنوان

کلاس رانندگی

313 بازدید | 21 پست

بچه ها بیاین بهم انگیزه بدین من گواهی دارم اما هنوز نتونستم بشینم حالا میخوام برم کلاس یکی دو جلسه تکرار شه واسم اما همش امروز فردا میکنم😢😕😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

عزیزم نترس از چی‌میترسی؟

من گواهینامه نداشتم میشستم پشت فرمون

اگه از تصادف میترسی که بی جاس ماشین برا زدنه دیگه

فقط باید به ادم نزنی همین

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

عزیزم نترس از چی‌میترسی؟ من گواهینامه نداشتم میشستم پشت فرمون اگه از تصادف میترسی که بی جاس ماشین ...

واااا یعنی چی ماشین برای زدنه 

میدونی یه خط بیفته رو ماشین هزینه اش چفد میشه ؟ تو این گرونی!

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم شرايطم مثل شماس 

٨ساله گواهينامه دارم و به شدتتتتت ميترسم

همش امروز و فردا ميكردم تا بالاخره شنبه عصر رفتم اولين جلسه رو فردا هم بعديرو ميرم انشاللله

انقد ميزم تا ترسم بريزه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
منم شرايطم مثل شماس  ٨ساله گواهينامه دارم و به شدتتتتت ميترسم همش امروز و فردا ميكردم تا بالا ...

چطور بود؟سخت بود برات؟

عزیزم منم مثل شما بودم شدیدا ترسو ولی الان ۶ ساله راننده شدم خیلی هم دست فرمونم خوبه اتفاقا ترسوها ...

وای جدی میگی؟یعنی برم عصر کلاس؟

واااا یعنی چی ماشین برای زدنه  میدونی یه خط بیفته رو ماشین هزینه اش چفد میشه ؟ تو این گرونی!

فقط از نظر مالی فک میکنی

بهتر‌از اینه که از‌استرس نفهمی‌چی‌میشه احتیاط شرط عقله ولی نباید خودتو بترسونی

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

فقط از نظر مالی فک میکنی بهتر‌از اینه که از‌استرس نفهمی‌چی‌میشه احتیاط شرط عقله ولی نباید خودتو&nbs ...

میدونی یه بار تصادف سخت بکنه تامدتها پشت ماشین نمیتونه بشینه؟ حتی اگه ماشین خودش آسیب دیده باشه 

من اولای رانندگی زدم ماشین روداغون کردم ۳ تومن شد خرجش تا یکسال ننشستم 

زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
چطور بود؟سخت بود برات؟

نه سخت نیست

مثلا من خاموش نمیکنم یا...

اما هوی میشم

دستام میشه خییییییییس عرق

ضربان قلب زیاااااااااااااااااد

استرس شدید

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
نه سخت نیست مثلا من خاموش نمیکنم یا... اما هوی میشم دستام میشه خییییییییس عرق ضربان قلب زیاااااا ...

منم حتی تو دوران اموزشی ماشین زیر پام خاموش نشد.امتحان افسر همون سری اول قبول شدم اما اماااان از ترس

منم حتی تو دوران اموزشی ماشین زیر پام خاموش نشد.امتحان افسر همون سری اول قبول شدم اما اماااان از ترس

منم همینطور

حتی افسری که ازم امتحان گرفت گفت احسنتتتتتتتتتتتت

اما تا یه ماشین از کنارم رد میشه تشنج میکنم  

منم همینطور حتی افسری که ازم امتحان گرفت گفت احسنتتتتتتتتتتتت اما تا یه ماشین از کنارم رد میشه تشن ...

وای چقدر مثل همیم😑😕چاره چیه الان؟؟؟باور کن نقطه ضعفم هست این رانندگی .مخصوصا که همسرم هم دائم غر میزنه میگه ماشین خریدم نمیشینی😢😢