sahar67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15097 عنوان کلاس رانندگی 313 بازدید | 21 پست بچه ها بیاین بهم انگیزه بدین من گواهی دارم اما هنوز نتونستم بشینم حالا میخوام برم کلاس یکی دو جلسه تکرار شه واسم اما همش امروز فردا میکنم😢😕😕 اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی.... 1397/07/02 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5301 عزیزم نترس از چیمیترسی؟من گواهینامه نداشتم میشستم پشت فرموناگه از تصادف میترسی که بی جاس ماشین برا زدنه دیگهفقط باید به ادم نزنی همین تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 عزیزم نترس از چیمیترسی؟ من گواهینامه نداشتم میشستم پشت فرمون اگه از تصادف میترسی که بی جاس ماشین ... واااا یعنی چی ماشین برای زدنه میدونی یه خط بیفته رو ماشین هزینه اش چفد میشه ؟ تو این گرونی! زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 منم شرايطم مثل شماس ٨ساله گواهينامه دارم و به شدتتتتت ميترسمهمش امروز و فردا ميكردم تا بالاخره شنبه عصر رفتم اولين جلسه رو فردا هم بعديرو ميرم انشالللهانقد ميزم تا ترسم بريزه هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 ماشین برای رفت وآمد آسانه نه زدن زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
sahar67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15097 منم شرايطم مثل شماس ٨ساله گواهينامه دارم و به شدتتتتت ميترسم همش امروز و فردا ميكردم تا بالا ... چطور بود؟سخت بود برات؟ اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 عزیزم منم مثل شما بودم شدیدا ترسو ولی الان ۶ ساله راننده شدم خیلی هم دست فرمونم خوبهاتفاقا ترسوها راننده های خوبی میشن زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
sahar67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15097 عزیزم منم مثل شما بودم شدیدا ترسو ولی الان ۶ ساله راننده شدم خیلی هم دست فرمونم خوبه اتفاقا ترسوها ... وای جدی میگی؟یعنی برم عصر کلاس؟ اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 وای جدی میگی؟یعنی برم عصر کلاس؟ آره بابا بروانقد سمج باش تا یاد بگیری این همه سوسول سوار میشن توهم میتونی زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
asal7768 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 5301 واااا یعنی چی ماشین برای زدنه میدونی یه خط بیفته رو ماشین هزینه اش چفد میشه ؟ تو این گرونی! فقط از نظر مالی فک میکنیبهتراز اینه که ازاسترس نفهمیچیمیشه احتیاط شرط عقله ولی نباید خودتو بترسونی تن نمیدهم به تاریکی من پر از روشنی ام♥️✨
نازدار۹۷ عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 2583 فقط از نظر مالی فک میکنی بهتراز اینه که ازاسترس نفهمیچیمیشه احتیاط شرط عقله ولی نباید خودتو&nbs ... میدونی یه بار تصادف سخت بکنه تامدتها پشت ماشین نمیتونه بشینه؟ حتی اگه ماشین خودش آسیب دیده باشه من اولای رانندگی زدم ماشین روداغون کردم ۳ تومن شد خرجش تا یکسال ننشستم زنی که به خود عطر نزند آینده ای ندارد....
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 چطور بود؟سخت بود برات؟ نه سخت نیستمثلا من خاموش نمیکنم یا...اما هوی میشمدستام میشه خییییییییس عرقضربان قلب زیاااااااااااااااااداسترس شدید هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
sahar67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15097 نه سخت نیست مثلا من خاموش نمیکنم یا... اما هوی میشم دستام میشه خییییییییس عرق ضربان قلب زیاااااا ... منم حتی تو دوران اموزشی ماشین زیر پام خاموش نشد.امتحان افسر همون سری اول قبول شدم اما اماااان از ترس اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 منم حتی تو دوران اموزشی ماشین زیر پام خاموش نشد.امتحان افسر همون سری اول قبول شدم اما اماااان از ترس منم همینطورحتی افسری که ازم امتحان گرفت گفت احسنتتتتتتتتتتتتاما تا یه ماشین از کنارم رد میشه تشنج میکنم هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
sahar67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/15 تعداد پست: 15097 منم همینطور حتی افسری که ازم امتحان گرفت گفت احسنتتتتتتتتتتتت اما تا یه ماشین از کنارم رد میشه تشن ... وای چقدر مثل همیم😑😕چاره چیه الان؟؟؟باور کن نقطه ضعفم هست این رانندگی .مخصوصا که همسرم هم دائم غر میزنه میگه ماشین خریدم نمیشینی😢😢 اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....