2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

895 بازدید | 13 پست

بچه ها من دوره هام ۲۶ روزه س.روز ۱۳ ترشحات داشتم.یعنی همون روز تخمک گذاری انجام شده؟اگه اینطوره با توجه به اینکه تخمک فقط ۱۲ تا ۲۴ ساعت زند میمونه یه روز بعد روز تخمک کذاری اقدام بی فایده س؟

خدایا شکرت  

نمیدونم

منم یکی دو روز از تخمک گذاریم گذشته اقدام کردم

انشالله که باردار شیم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم منم یکی دو روز از تخمک گذاریم گذشته اقدام کردم انشالله که باردار شیم

منم همینطور 😁

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
منم همینطور 😁

نمیدونمم درست حساب کردم یانه😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
از رووز 11 پریود تا 18 احتمال بارداری زیاده 

واقعا؟والا روز تخمک گذاری هم اقدام کردیم نشد 

دیگه اینبار اصلا امید ندارم

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
واقعا؟والا روز تخمک گذاری هم اقدام کردیم نشد  دیگه اینبار اصلا امید ندارم

اره. کیت تخمک گذاری زدی ؟ 

من دوره هام 28 روزه است . دکتر بهم گفت روز 17 پریود اقدام کن . 

ما  3 تا   
اره. کیت تخمک گذاری زدی ؟  من دوره هام 28 روزه است . دکتر بهم گفت روز 17 پریود اقدام کن .  ...

نه دوره هام ۳۰ روزه است 

ولی از ۱۱سیکل تا ۲۱ یه روز در میام این بارم  هم مهمون داشتیم همم دیگه بیخیال  شدم اینبار اگه نشد دفعه بعد از کیت استفاده میکنم 

ادم رو روانی میکنه 

اصلا برام مهم نیس

استرس میکشماا  فقط از این ور اون ور رواعصابن  چرا بچه نمیاری و مشکل داری 

نه دوره هام ۳۰ روزه است  ولی از ۱۱سیکل تا ۲۱ یه روز در میام این بارم  هم مهمون داشتیم همم ...

اره کیت تخمک گذاری خیلی مفیده حتما بخر 

به حرف بقیه هم اصلا اهمیت نده . اعلام نکنید که تو اقدامید . بگو فعلا قصدشونداریم 

ما  3 تا   
اره کیت تخمک گذاری خیلی مفیده حتما بخر  به حرف بقیه هم اصلا اهمیت نده . اعلام نکنید که تو اقدا ...

نه بابا نگفتیم 

چرا بگیم بعدشم  همینجوری حرف در میارن