بچه ها من دوره هام ۲۶ روزه س.روز ۱۳ ترشحات داشتم.یعنی همون روز تخمک گذاری انجام شده؟اگه اینطوره با توجه به اینکه تخمک فقط ۱۲ تا ۲۴ ساعت زند میمونه یه روز بعد روز تخمک کذاری اقدام بی فایده س؟
نمیدونم منم یکی دو روز از تخمک گذاریم گذشته اقدام کردم انشالله که باردار شیم
منم همینطور 😁
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
اره. کیت تخمک گذاری زدی ؟ من دوره هام 28 روزه است . دکتر بهم گفت روز 17 پریود اقدام کن . ...
نه دوره هام ۳۰ روزه است
ولی از ۱۱سیکل تا ۲۱ یه روز در میام این بارم هم مهمون داشتیم همم دیگه بیخیال شدم اینبار اگه نشد دفعه بعد از کیت استفاده میکنم
ادم رو روانی میکنه
اصلا برام مهم نیس
استرس میکشماا فقط از این ور اون ور رواعصابن چرا بچه نمیاری و مشکل داری
اره کیت تخمک گذاری خیلی مفیده حتما بخر به حرف بقیه هم اصلا اهمیت نده . اعلام نکنید که تو اقدا ...
نه بابا نگفتیم
چرا بگیم بعدشم همینجوری حرف در میارن