2777
2789

اگه پولت پول کناریه و مثلا میدونی تا چند سال اینده کاریش نداری بخر

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وااای 😶😶😶😶 همه چی‌گرون شده ولی حقوق و یارانه ده ساله ۴۵ تومنه  چرا اخه  مگه ما مردم ...

خیلی قید بچه رو زدن خیلیا قید ازدواج خود من واقعاااا دلم میخواد زودتر بمیرم هیچ امیدی ندارم مشکلم خانوادگیه ربطی به اقتصاد نداره اما اگه کار داشتم و سرم گرم بود اینجکری نمیشدم ...اگه پول داشتم میرفتم تفریح و انقدر داغون نمیشدم خدا ازشون نگذره

کاش خوشبختی  مثل مرگ حق همه بود
یعنی واقعا قیمت ها همین میمونن؟؟؟؟

بالا ترم میره.من پول کناری داشتم ۴ شهریور طلا کم اجرت گرفتم...اون موقع طلا گرمی ۲۹۶ بود ....من خریدم گرمی ۳۰۴ ...۸ تومن اجرت دادم....خیلی رفته روش در عرض ی ماه....شب عید طلا گرمی ۱۶۰ شددد گفتیم وااای الان جز ارزوهاست ۱۶۰

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

من یادمه دو ماه پیش گرمی 250 بود . همه میومدند تاپیک میزدند بخریم یا ارزونتر میشه؟

بعدش یه بنده خدایی همینجا گفت بخرید بابام طلافروشه میگه تا سیصد هم میرسه . و همه گفتند یا ابوالفضل. سیصد؟؟؟

اوه دروغ نگو و این حرفا.

الان اومدم بگم یا ابوالفضل پس سیصد هم رد کرده و شده 440?

با این اوصاف آدم بشینه تو خونه جنس مغازه شو نفروشه بصرفه تره و بیشتر سود میکنه تا هر روز کار کنه مثل خر.دور از جانتان

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز