2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 47 پست

من با اینکه جهیزیه در حد متوسط و خوب گرفتم ولی اینقدر پشتم حرف زدن واسه سیسمونی غیر ضروری هارم بابام گرفت،تخت و کمد دو درب و بوفه و سرویس کالسکه ساک حمل و گهواره یه خورده اسباب بازی و چند دست لباس فقط فرش و تزیینات نمدی و کاغذدیواری شوهرم کرد،

بگرد یه تولیی ارزون پیدا کن من سرویس چوبش با خوشخواب شد۱۸۰۰

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
کمد که لازمه،خودم تخت مو جمع کردم ،کو گوش شنوااا که سیسمونی اولو خانواده دختر میده...نباید بده شاید ...

عزیزمدیگران فقط چرت و پرت میگن به نظرم خودت کم کم ماهی یکی دوتا وسیله بگیر بقیه ش هم بذار با پولایی که واسه کادو میدن بخر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با اینکه جهیزیه در حد متوسط و خوب گرفتم ولی اینقدر پشتم حرف زدن واسه سیسمونی غیر ضروری هارم بابام ...

الان فک نکنم با این قیمت پیدا کنم ...کی سیسمونی گرفتی

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
فک نکنم بتونم بگیرم بیرونم که نمیرم زیاد نمیدونم حالا ضروری تر هارو بگیرم اگه شد

کالسکه من ۲۰۰ گرفتم 

اگه اهل پیاده روی و بیرون رفتن هستی که تنها وسیله ای که نسبت به قیمتش بیشترین کاربرد داره 

البته دوستهایی داشتم که همه گردششون با ماشین بود به کارشون نیامد همش بستگی به سبک زندگیت داره

الهم عجل لولیک الفرج

الان فک نکنم با این قیمت پیدا کنم ...کی سیسمونی گرفتی

سرویس کالسکه شامل کالسکه و کریر و روروئک شد ۴۰۰

کرجم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
عزیزمدیگران فقط چرت و پرت میگن به نظرم خودت کم کم ماهی یکی دوتا وسیله بگیر بقیه ش هم بذار با پولایی ...

گفتنش راحته سه از زندگیم سر حرفای بیهوده هدر شد الان که نگاه میکنم میسوزم شوهرمم چیزی نگف هرکی دلش خوایت گفت میتریم سیسمونی هم اینطوری بشه بیچاره بچه چه گناهیی کرده شوهرم نادونه ولی بنظر خودش عالمه،هرچی هم باهاش صحبت میکنم میخنده 

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
سرویس کالسکه شامل کالسکه و کریر و روروئک شد ۴۰۰ کرجم

چه خوب من نپرسیدم تونت سرچ کردم همش قیمتارو،من زنجانم،،اینجام قیمت خون پدرشون رو میگن 

گفتنش راحته سه از زندگیم سر حرفای بیهوده هدر شد الان که نگاه میکنم میسوزم شوهرمم چیزی نگف هرکی ...

نمیدونم واقعا بعضی ها چرا اینجوری دیگرانو اذیت میکنن سر چیزای بیخود زندگیو تلخ میکنن😐😐انشالا سلامتی بچه تو دنیا بیاری

من فکر میکردم دیگه کسی از خانوادش توقع خرید سیسمونی نداره تخت و کمد رو با همسرم رفتیم خریدیم بقیه هم مادر همسرم زحمتشو کشید چون ویار داشتم نمیتونستم برم برای خرید 😉😉😉

چه خوب من نپرسیدم تونت سرچ کردم همش قیمتارو،من زنجانم،،اینجام قیمت خون پدرشون رو میگن 

کرجم همینجوریه،ولی یه خیابون فروردین داره قیمتاش با همه جا فرق داره من همه چی رو از اون جا گرفتم ولی به شوهرم و خانوادش وقتی ازم میپرسیدن اسم چندتا سیسمونی فروشی های گرون تو کرج رو گفتم همه قیمتارم چندبرابر به شوهرم گفتم خداروشکر دهنشون بسته شد

نمیدونم واقعا بعضی ها چرا اینجوری دیگرانو اذیت میکنن سر چیزای بیخود زندگیو تلخ میکنن😐😐انشالا سلامت ...

سرت سلامت ،ایشالا که ماها خودمون مثل اونا نباشیم،وبچه هامونو خوب تربیت کنیم برا اینده خوب

کرجم همینجوریه،ولی یه خیابون فروردین داره قیمتاش با همه جا فرق داره من همه چی رو از اون جا گرفتم ولی ...

کار خوبی کردی ،بهشون ادرس ندادی ،منم باید برم پرس جو ببینم تولیدی هست ارزون باشه،ازاین تشک گاردی هام گرفتی؟؟به درد میخوره یا تسک معمولی بهتره؟

کار خوبی کردی ،بهشون ادرس ندادی ،منم باید برم پرس جو ببینم تولیدی هست ارزون باشه،ازاین تشک گاردی هام ...

من یه چهار تیکه گرفتم تشک و لحاف و بالشت و قنداق فرنگی ۱۰۰ تومن واسه تو گهواره

واسه تو تخت چوبی هم رو تختیش و گارد و دو بالشت شد ۱۵۰

من یه چهار تیکه گرفتم تشک و لحاف و بالشت و قنداق فرنگی ۱۰۰ تومن واسه تو گهواره واسه تو تخت چوبی هم ...

پس خوبه منم سفارش بدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز