2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 47 پست

تخت و کمد حتما بگیر چون نگیری داستانی میشه برات...یا اگرم تخت نگرفتی گهواره چوبی بگیر یک سری چیزا که شاید ضرورت نداره نگیر مثل صندلی غذای کودک...صندلی ماشین ..مینی واش..میتونی بگی به خواهر و برادرهاتون برای کادو بچه براتون بخرن بیارن....لباس هم حد معمول بگیر ..برحسب فصلی که دنیا میاد...شما چون فرزند اولتون هست بهتره تکه های بزرگ را بگیری حتما

من هر وقت خونه خریدیم همه چی رو کامل میخرم,ولی بنظرم چون مستاجری و هی تو اسباب کشی لب پر میشن چوبها,جمع وجور و کم بگیر,رورویک نگیر چوم کمر دردمیاره,ولی کالسکه بگیر چون خودت راحت میری بیرون با بچه,سبک هم بگیر هر چند گرونترباشه,تخت بچه نیاز نمیشه تا چند ماه بعداز اینکه بزرگ بشه معمولا بغل خودته,مخصوصا اگر وابسته باشه اصلا تایک سال نمیخوای ,منکه فعلا نمیگیرم چون جاهم کمه,بوفه برا اسباب بازی نمیگیرم هر کس حرفی زد میگم نمیخوام بچه ها ی فامیل اسباب بازی بچمو ببینه وبهونه کنه,تو همون کمد لباساش سفارش بده برات قفسه اضافه بزنن,اسباب بازیم تا یکی دوسالگی فقط چند تکه کوچیک میگیرم,چون بچه ک نمیفهمه ونمیخواد ,حرف بقیه هم مهم نیست برام ,جا هم ندارم,بازی ها ومدلای جدیدتر هرروز میاد ک بعدا اینا به چشم بچه نمیان فقط پولتو حروم میکنی,لباس اضافه اصلا نگیر ,جوراب و شرت وکفش ولباس مجلسی فقط یکی بگیر نهایتا دوتا,کمدتو پر نکن ازینا,معلوم نیست بچه لاغر باشه یا تپل,و اصلا بهش بخوره,اگه بچت بهار دنیا میاد قنداق فرنگی نمیخواد دیگه چون هوا گرمه,استفاده نمیشه,دیگه بزار ببینم چی شنیدم از تجربه بقیه

اصلا من به جهنم*ولی این بارون نم نم*دلش میگیره مارو*توی این کوچه نبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو با این تفاوت که جهیزیه هم در حد اعتدال خریدم ولی کسی چیزی نگفت و پشتش حرف نزدن به اونا رب ...

شاید منم همینارو گرفتم

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!
من هر وقت خونه خریدیم همه چی رو کامل میخرم,ولی بنظرم چون مستاجری و هی تو اسباب کشی لب پر میشن چوبها, ...

چقد خوب باز بگو برام

یه زمانی نمک میخوردن نمکدون میشکستن الان نمکو میخورن بقیشو میپاشن‌‌ رو زخمت نمکدونم میکنن تو چشمت!!!

خانم گل ها من کانال سیسمونی دارم قیمت هام هم خیلی مناسبه دوست داشتید یه سربه کانالم بزنید

NiNiNaz139@

«کیف های مرواریدی یک اکسسوری نیست یه خاطره هست خاص برای لحظه های خاص »خوشحال میشم از دست بافته های باعشقم دیدن کنید.        delbaft98@

عصاره گیر بگیر,شونه,پستونک برای آب یا احتمالا شیر ومایعات ,تشک وپتو وبالش ست,لباسای مرتب  وروهمی مخصوصا پیرهنی ک شرت داره و با پوشیدن شلوار روش بچه مرتبه  همیشه,من همیشه میگم مرتب  وخوشتیپ باشیم ولی خرج الکی واضافی هم نکینم,این ذوق سیسمونی همش یک هفته بعد از تولده,اینقد درگیر میشی نمیدونی سیسمونی چطوری نوشته میشد,هر وقت پول اضافه داشتی بگیر

ایشالا بسلامتی عزیزم بچتو بغل بگیری حرف حدیث نمیذاره ادم با بچش خوش باشه،شوهرمم چیزی نمیگه اونا هرچ ...

کالسکه گرفتم خیلی استفاده شد همش بچه برمی داستم و می رفتم پیاده روی 

هم بچه خوابش می برد و هم خودم حال و هوام عوض می شد 

البته من خودم عاشق پیاده روی هستم

الهم عجل لولیک الفرج

فقط به این فکر کن ک خودت وشوهرت واعصابتون ازهمه چی مهم ترین,باشوهرت حرف بزن تا بدونه نیت تو چیه,بعدا هر کس چیزی هم بگه,شماهماهنگ باشید و براتون مهم نباشه,این همه ما بزرگ شدیم سیسمونی کجا بود ,هر کس بیشتر خرجش کنیم بعدا لوس تر میشن معمولا

فقط به این فکر کن ک خودت وشوهرت واعصابتون ازهمه چی مهم ترین,باشوهرت حرف بزن تا بدونه نیت تو چیه,بعدا ...

واقعا هم خودمون سیسمونی ندیدیم ،خودت باردارنیستی؟؟؟

کالسکه گرفتم خیلی استفاده شد همش بچه برمی داستم و می رفتم پیاده روی  هم بچه خوابش می برد و هم ...

فک نکنم بتونم بگیرم بیرونم که نمیرم زیاد نمیدونم حالا ضروری تر هارو بگیرم اگه شد

آخه بابای بنده خدات چه گناهی داره که تو این گرونی باید وسیله های بچه شمارم بگیره،جهیزیه ارزون و کم داده خب نداشته دستشم درد نکنه لطف کرده ولی انصاف نیست بخدا تو این گرونی هزینه های بچه شمارم بده خودتون یه جوری ردیفش کنین دیگه قرار نیست واسه چندسال بچه وسیله بگیرید که بعدشم بچه اوایل فقط تو نی نی لای لای میخوابه کنار خود آدم تخت نمیخواد که ولی کمد میخواد 

عصاره گیر بگیر,شونه,پستونک برای آب یا احتمالا شیر ومایعات ,تشک وپتو وبالش ست,لباسای مرتب  وروهم ...

راست میگی حرفات دلگرمی خاصی بهم میده ،مامان بزرگم میگه خدا خیرت بده

آخه بابای بنده خدات چه گناهی داره که تو این گرونی باید وسیله های بچه شمارم بگیره،جهیزیه ارزون و کم د ...

کمد که لازمه،خودم تخت مو جمع کردم ،کو گوش شنوااا که سیسمونی اولو خانواده دختر میده...نباید بده شاید یکی هفت هشتا دختر داره باید همه رو بده

عزیزم من همه چی مامانم گرفت الان پشیمونم تخت نوزاد نوجوان گرفتم تا الان که پسرم دو سالشه اصلا استفاده نشده فقط جا تنگ کرده کمد هاشم دو تا بود یکی کمک یکی ویترین که اونام یکیش زیادیه گهواره هم استفادم نشد بچم نخابید به جاش کریر و کالسکه استفادم شد و روروئک..لباس خیلی زیاد نگیر زود به زود کوچیک میشه اسباب بازی هم کم بگیر بعدا میگیری براش 

دوستان هر جا دلتون شکست برا بیمارها هم دعا کنید مخصوصا بچه ها 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز