2821
2789

فک کنم ۲۰ تومن بوده

نفری ۱۰ تومن

زمان ما نفری ۳ تومن بود 😃

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۰روز پیش گرفتم از ثبت نام تا تعیین شعبه ۱۲روز کشید . دوتاضامنات و مدارکشون اماده باشه زیر یه ماه میگیری . ۱۵تومنم هست . قسط اول همون چندروزه اول دوتا ورمیدارن . یعنی ۲تا ۳۰۰که شد ۶۰۰و قسط بعدی رو ۲۷۴کم کرد ازم . 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
نفري ١٥ تومنه اگه بابات ايثارگر يا جانباز باشه نفري ٣٠ تومن بستگي داره تو بانك اشنا داشته باشي ١ ما ...

بله درست میگن دوستمون درحالت عادی نفری ۱۵تومنه ولی برا جانبازان نفری ۳۰تومنه 

در حیرتم از مرام این مردم پست ، این طایفه ی زنده کش و مرده پرست ، تا هست به ذلت بکشندش زجفا ، تا مرد ببرندش سر دست...
ا شده پونزده ما ده تومن بود گرفتیم

اره قبلا چندسال یه بار زیادش میکردن ولی یهو فرق کرد یعنی ما ۹۵عقد کردیم کردنش ۱۰تومن بعد من چون بابام وام دوست نداشت نیاز نداشتم نگرفتم تو عقدم تا دوماه و نیم پیش اقدام کردم خودم و ۴۰روز پیش ۱۵گرفتم

من ۴۰روز پیش گرفتم از ثبت نام تا تعیین شعبه ۱۲روز کشید . دوتاضامنات و مدارکشون اماده باشه زیر یه ماه ...

همون نفری 15 ت گرفتید؟

باز پرداخت 60 ماهه؟ (پنج ساله)_کامزد4%؟

مبلغ هرقسط برای دونفر چقدر میدید الان؟

بله عزیزم برای وام خودم که ۱۵ ملیون گرفتم ماهی ۲۷۰هزار و قسط اول هم ۶۰۰بود و برای وام شوهرم که ۱۰تومن بود ۲۳۰هزار ماهی و قسط اول ۵۰۰بود. بله ۴درصد هستش

همون نفری 15 ت گرفتید؟ باز پرداخت 60 ماهه؟ (پنج ساله)_کامزد4%؟ مبلغ هرقسط برای دونفر چقدر میدید ال ...

شوهرم یک سال قبل گرفت اونوقت ۱۰تومن بود و من دوماهه گرفتم ۱۵تومن شده . مهلتشم دوسال از تاریخ ثبت عقدنامه هستش 

شوهرم یک سال قبل گرفت اونوقت ۱۰تومن بود و من دوماهه گرفتم ۱۵تومن شده . مهلتشم دوسال از تاریخ ثبت عقد ...

ماهم الان میخوایم بگیریم

خواستم ببینم بازپرداختش چند ماهه است؟

و کارمزدش چقدره

یک سایتی دیدم زده بود کارمزدش میشه 1میلیون و 800

ماهم الان میخوایم بگیریم خواستم ببینم بازپرداختش چند ماهه است؟ و کارمزدش چقدره یک سایتی دیدم زده ...

میدونی عزیزم ۵ساله است . دقیق نمیدونم اخه دفترچه ای نیست که بشه دفیق مث قبل محاسبه کرد بعد بعصی وقتا دوتاقسط میخوان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز