2777
2789
عنوان

ناباروری

77 بازدید | 12 پست

سلام دوستای گلم من بعد از ۷سال جلوگیری طبیعی الان ۱۸ماهه اقدام کردم باردارنشدم دکترم رفتم همه نوع آزمایش ازم گرفته حتی عکس رنگی هیچ مشکلی منو همسرم نداشتیم دومرحله هم قرص و آمپول بهم داد ولی بازم حامله نشدم البته ۲الی ۳روز دیگه باید پریود بشم ببینم این ماه چی میشه

چرا باردارنشدم؟!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

7سال جلوگیری طبیعی خیلی بده ای کاش از چند روش استفاده میکردی قدیمیا میگن به اصطلاح رحمت خشک شده

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

سونو تخمک دادی ببینی تخمک خوب داری یا نه؟ ضخامت رحمت چک کردی ؟ بوده پریودی سنگین داشته باشی ؟ بوده بی بی چکت مثبت بشه پریود بشی چون گاهی ایمنی بدن انقد بالاست جنین دفع میکنه

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
7سال جلوگیری طبیعی خیلی بده ای کاش از چند روش استفاده میکردی قدیمیا میگن به اصطلاح رحمت خشک شده

عزیزم اگه رحم خشک باشه چکار باید کرد???

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
دوماه پیش قرار بود برم که افتاد عید قربان چون تعطیل بود دکتر انجام نداد بااینکه هم دارو خورده بودم ه ...

عزیزان خواهش میکنم تا چند ماه باردار نشدید فورا نرید دکتر کلی قرص و سونو iuiو این چیزا خیلی خانما تا قرص و دارو قطع کردن و استرس نداشتن باردار شدن و این قرصا کلی عوارض داره .فقط استرس نداشته باشید بسپارید دست خدا بزارید هروقت صلاح بود منم 5 یا 6 ماهه عاشق بچه ام و منتظر ولی چیزی رو به زور از خدا نگیرید بعد پشیمونی میاره من طبق خیلی از شنیده هام استرس خیلی خیلی ضرر داره باعث ناباروری میشه

فقط ببینید طبعتون چیه اگه سرده که باید یه برنامه ریزی کنید که رحمتونو گرم نگه دارید و ادویه و زنجفیل و دارچین و عسل و رازیانه بخورید و برنج و کاهو و اینا رو کم کنی و از تفقویم تخمک گذاری هم استفاده کنید

عزیزان خواهش میکنم تا چند ماه باردار نشدید فورا نرید دکتر کلی قرص و سونو iuiو این چیزا خیلی خانما تا ...

آره واقعن استرس تاثیر داده اصلن نباید به خانواده هم گف که اقدام کردید ولی نشده

چون سوالای هرماهشون که باردارشدی یا نه بیشتر به آدم استرس میده

من دیگه خجالت میکشم هرماه میگم نشدم🙂