منم همینطور کدوم شهری؟سرمایه چقدرداری به نظرت تو وضع الان جواب میده؟
اره جواب میده پول کلاسم نصفش بر عهده مامانم
و نصفش بر عهدی همسرم و پول سرویس بابام 😂
گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه بعد میری میبینی بنده امضاش چیه اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیشفقد من اینجوریم یا حتی شما اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
18 سالم بود پدرم سکته مغزی کرد مجبور شدم برم سرکار قبلش خیلی تو رفاه و ناز و نعمت بودم عزیزدردانه پدرم و مادرم و فامیل اما یک شب از عرش به زیر فرش افتادم دانشگاه پزشکی قبول شده بودم اما به خاطر بیماری پدرم نتونستم برم باید ازش مراقبت می کردم و دنبال کار رفتم تو یه سازمان دولتی شروع به کار کردم دانشگاه رفتم فوق لیسانس ارتباطات گرفتم 21 ساله مشغول به کارم تو محل کارم حقم رو نمی دن چون خیلی از زنایی که اینجا هستند با کارهای مختلفی که بلدند که خداروشکر که بلد نیستم بدون کارکردن حقوق های آنچنانی می گیرند و ارتقای شغلی فقط امیدم به خدای مهربونه.
السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی
18 سالم بود پدرم سکته مغزی کرد مجبور شدم برم سرکار قبلش خیلی تو رفاه و ناز و نعمت بودم عزیزدردانه پد ...
موفق باشی
گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه بعد میری میبینی بنده امضاش چیه اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیشفقد من اینجوریم یا حتی شما اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰
خدای مهربون یار و یاورت باشه و دستت رو محکم تر بگیره
السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی
خوش بحالت من که نامزدم روزه اولی که من رفتم سرکار گریه کرد یواشکی و دوس نذاشت برم ولی الان ک ...
آره گلم زندگی ها خیلی سخت شده روی شوهر منم خیلی فشار میاد ولی اصلا نمیزاره حرف کارو بزنم شوهر من که فقط و فقط میگه باید تو خونه باشی بیرون نری فقط با خودش میرم بیرون دیگه چاره ای نیست حوصله بحث باهاش ندارم
خیلی بده ن هم صحبتی ن چیزی تنها خواهرم سرکارش ی دوست داره دیروز دوستش مرخصی بود امد گفت سمیرا تو چیج ...
واقعا همسرم میگه کم صحبت شدی منم گفتم خب سر کار نهایت بخوام نمونه بردارم تست کنم با سرپرستی کسی صحبت کنم توی ۸ ساعتی که سر کارم شاید سرجمع اندازه ۱۰ دقیقه هم صحبت نداشته باشم😥