2777
2789

به زور منو هُل دادن تو رشته ی مامایی😂،الانم مدرکم رو گرفتم و سرکار میرم ،اوایل دوستش نداشتم ولی وقتی زایمان میگرفتم و گریه ی نوزاد رو میشنیدم و رضایت بیمارا رو میدیدم کارم برام دوست داشتنی شد🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم کارمند ی شرکت دولتیم اما اصلا راضی نیستم چون من قراردادندارم 6 ساله و تحصیلاتمم بالاست و حقوقم خ ...

چقدر ناشکری کاش من جای تو بودم 

حقوقت چقدره مگه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
بنظرم خیلی خدارو شکر کن پس اونایی که همه اینکاراو میکنن تازه سرکارم میرن چی بگن مثه مادره بیچاره م ...

اونا که فرشته ان واقعا هم کار بیرون هم خونه واقعا سخته   

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

کارشناس بیمه

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

رفتم دانشگاه همون رشته تحصیلیم باید طرح میگذروندیم بلافاصله هم استخدام شدم والا خودم نمایلی به کار نداشتم اگر استخدام نمیشدم رهاش میکردم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
رفتم دانشگاه همون رشته تحصیلیم باید طرح میگذروندیم بلافاصله هم استخدام شدم والا خودم نمایلی به کار ن ...

رشته ات چیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست