2777
2789
عنوان

بنظرتون بد شد؟

152 بازدید | 14 پست

سلام رفته بودم  بانک ی کارمندی اشنامونه داشت سراغ میگرفت کارای وامم و بکنن بعد یهو ی خانمی خیلی شیک کرده بود اومد با کلی لوندی و ادا و اصول گفت دفترچه قسطمو گممممم کردم چکار کنم؛؛ کارمنده بش گفت درخواست بنویس ی نامه بنویس اعلام مفقودی ی نامه هم بنویس درخواست صدور دفترچه؛، یهو ی لبخند خسته زد گفت وای اقا تیپمو نگاه نکنید سواد درستی ندارم بلد نیستم!!! بعد کارمنده روکرد بمن گفت خانم شما بی زحمت نامه هارو براش بنویسید منم نشنیده گرفتم و اومدم بیرون دیروز دوباره رفتم سراغ واممو بگیرم تو قیافه بود کارمنده بنظرتون بد شد؟؟ باید مینوشتم؟ حس خوبی برام نداشت بخام کارای اونو بکنم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل سه ساعت مکاپ کرده بود خب چرا نباید تحقیق میکرد حداقل و ی نامه ی ساده یاد میگرفت؛؛ همش فکر میکنن با ارایش و این حرکات کاراشونو پیش میبرن از این مساله بدم اومد 

حداقل میگفتی من عجله دارم بعد میرفتی😂😂😂😂 طرف رو .... حساب نکردی میخواستی چجوری باشه باهات

اخه زنه اومده بود نزدیکش و کلی هرهر کرکر راه انداخته بود بعد به زنه گفت الان میگم خانم فلانی(من) برات مینویسه منم فوری محل و ترک کردم  

خوب کردی همین بیسواد موقعی که باید برای رشد شخصیت و سوادش میراشت برای ظاهر سازی و لوندی گذاشته 

دیگه منم خوشم نمیاد کارها بقیه بکنم مگه ادم بیکاره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اخه زنه اومده بود نزدیکش و کلی هرهر کرکر راه انداخته بود بعد به زنه گفت الان میگم خانم فلانی(من) برا ...

از نظر من که عالی بود کارت 

راست میگن طرف دهن باز کنه عیب و هنرش عیان میشه هااا زنیکه بیسواد 

خوب کردی همین بیسواد موقعی که باید برای رشد شخصیت و سوادش میراشت برای ظاهر سازی و لوندی گذاشته  ...

حرف من همینه بخدا ی پیرزن یا پیرمرد یا حتی خانم جوان باشخصیت بود حتما براش مینوشتم

فقط یه چیز یاد گرفتن  فکر میکنن لوندی و بدنمایی کنن و بخند ن به هر مردی دیگه همه مشکلاتشون حله اما زهی خیال باطل اینجوریها تهش بازنده واقعی هستن و بازنده تر مردهایی هستن که اسکول اینجور رنها میشن

من یه وسیله خونه گذاشتم بودم تو دیوار بفروشم شماره شوهرمو گذاشته بودم بعد یه خانومه زنگ زده بوده گفته تخفبف نمیدید شوهرم گفته نه قیمتش اخرشه. اونم شروع کرده هرهر خنذیدن و حرفای بی خود زدن. شوهر منم گفته اصلا خانم من به شما نمیفروشم. قطع کرده. مثلا میخواسته مفتی بخره