2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری

135 بازدید | 23 پست

سلام.کسی میدونه برای دریافت بیمه بیکاری چه مدت سابقه لازم هست ؟

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل یک سال و نیم باید داشته باشی . مجرد باشی 6 ماه میدن و متاهل یک سال و نیم 

یکسال و ۹ ماه دارم

نُه ماه انتظار و یک عمر نگرانی.‌..حس ازاد دخترانه را،به مهر مادری دادن...بزرگترین ایثار یک زن است.
حداقل یک سال و نیم باید داشته باشی . مجرد باشی 6 ماه میدن و متاهل یک سال و نیم 

شما گرفتین ؟ مطمئن هستین شرایط عوض نشده.اخه شنیدم باید دوسال تمام سابقه داشته باشیم.

بعله تعلق میگیره. 

ممنون.امیدوارم.چند وقت طول میکشه بیمه رو بریزن.مبلغش چقدره ؟

شما گرفتین ؟ مطمئن هستین شرایط عوض نشده.اخه شنیدم باید دوسال تمام سابقه داشته باشیم.

من گرفتم. و توی شرکتی که کار میکنم بخش منابع انسانی ام. همین دیروز کار یکی از همکارامو انجام دادم که بره بگیره . کلا باید 18 ماه سابقه داشته باشی که میشه 1 سال و نیم 

من گرفتم. و توی شرکتی که کار میکنم بخش منابع انسانی ام. همین دیروز کار یکی از همکارامو انجام دادم که ...

خدا خیرت بده عزیزم.خیالم راحت شد.شما تهران هستین؟

ممنون.امیدوارم.چند وقت طول میکشه بیمه رو بریزن.مبلغش چقدره ؟

یکم از پایه حقوقت کمتر. مثلا اگه پایه حقوق 1300 باشه 1 میگیری حدودا. چند ماه اول برات نمیریزن که شاید رفتی سر کار. الان با این شرایط ممکنه یکم بیشتر هم بشه . اما در نهایت میریزن 

اره عزیزم تهرانم 

منم تهرانم.لیسانس حسابداری دارم.البته دوترم دیگه درسم تموم میشه.بهم قول داده بودن بعد از سه ماه کار حقوقم رو افزایش بدن اما ندادن.منم دیگه از امروز نرفتم سرکار.البته اگه جایی باشه که حقوق بهتر بدن میرم.

منم تهرانم.لیسانس حسابداری دارم.البته دوترم دیگه درسم تموم میشه.بهم قول داده بودن بعد از سه ماه کار ...

چقدر دریافتی داشتی؟ اگه خوب بود میرفتی توی این شرایط یکم سخته کار پیدا کردن

منم تهرانم.لیسانس حسابداری دارم.البته دوترم دیگه درسم تموم میشه.بهم قول داده بودن بعد از سه ماه کار ...

به منم قول دادن اما همین که الان سرکاریم خداروشکر. اوضاع مملکت کلا خرابه