2789
عنوان

نفرینم گرفت

690 بازدید | 10 پست

من سیدم شوهرم خیلی من و پدرمو اذیت کرد  تقریبا 6 ماه فقط اشک می ریختم بابام قبول نکرد ضمانت وام شوهرمو بکنه شوهرم 6 ماه زندگی مونو آتیش زد منو این قدر کتک زد و فحش داد منم نفرینش کردن  همش می گفتم خدا کنه به چه کنم چه کنم بیوفتی ! الان تو کارش  و پولاش ضرر کرده ! البته نفرینم اشتباه بود چون خودم پاسوز شدم ! خانوادشم باهام مهربون شدن احتمالا فهمیدن ! دیروز مادرش گفت افتاده به چه کنم چه کنم !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بد نفرین کردی . ی مدل دیگه باید نفرین میکردی ک فقط دامن خودشو میگرفت ن خودتو

خب شوهر من همه زندگیش پوله ! من رو پول تمرکز نکردم فقط گفتم اسیر بشه ! الانم یه اشتباه کرده مونده توش

اگه دعاهاتم مثل نفرینات میگیره یه دعایی درحق من بکن خدا یه نظری بهم بکنه به حق جده ات

نه بابا اگر می گرفت الان تو یه خونه کوچیک زجر نمی کشیدم ! خدا یه نظری بهم بکنه کمکمک کنه خونمونو عوض کنیم ! خیلی مشکل دارم به خدا 

از نفرین بدم میاد  حالا چرا ضامن نشد؟اگه میشد شاید الان اوضاع مالیش بهتر بود

بابام کلا اخلاق خوبی تو این زمینه نداره ! آره به نفعمون می شد احترامش بیشتر می شد ! کلا دوست نداره برای کسی کاری بکنه و از کسی هم توقعی نداره ! من واقعا این قدر بلا سرم اومد که اینجوری گفتم تو روشم گفتم