2777
2789
عنوان

بیاین بگید حق با کی بوده

149 بازدید | 5 پست

من در مورد مشکلات پسرم به فامیلمون هیچی نگفتم چون رفت و آمدی نداریم ولی شوهرم دیروز به یکی از فامیلاشون که پزشک عمومیه و متاسفانه آدم دهن لقیه گفته بچمون اتیسمه خیلی گریه کردم دیروز ولی شوهرم گفت تا کی میخوای مخفی کنه آخرش که همه میفهمن یعنی امید نداره بچم خوب بشه خیلی ناراختم دیشب چند با  حملات پانیک بهم دست داد تو خواب بگید شوهرم حق داره یا من خواهرم میگه حرف مردم برات مهم نباشه من میگم انشالله خوب میشه میخواد ازدواج کنه درآینده انشالله براش بد نمیشه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سلام عزیزم

انشالله ک زود زود خبر سلامتی فرزندتون رو بدین

گلم بیماری چیزی نیستش ک بابت دونستنش توسط بقیه بخوای ناراحت باشی 

سعی کن تمرکزت روی بهبود فرزندت باشه و قوی باشه اگر بخوای ضعف از خودت نشون بدی واکنشهای خوبی نخواهی دید

قوی باش مادر نمونه💪😘

گاهی سکوت بهترین کلام است

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم انشالله ک زود زود خبر سلامتی فرزندتون رو بدین گلم بیماری چیزی نیستش ک بابت دونستنش توسط ...

ممنون انشالله

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

عزيزم شما بايد قوي و محكم باشيد تا پسرتون هم اعتماد به نفس داشته باشه تا فرداي روز كسي حرفي بهش زِد بتونه با قاطعيت از خودش دفاع كنه به هرحال قسمت بچه شما اين بوده و انشااله خوب ميشه نبايد به خاطر حرف مردم ناراحت بشي تا كي ميخواي از همه قايم كنيد به هرحال يك نوع بيماريه كه علم داره راه درمانش رو پيدا ميكنه