2777
2789
عنوان

محدودیت رشد UGIR

3241 بازدید | 40 پست

هفته ۲۸ با وزن ۱۱۰۰ًدر اصل باید هفته۳۱ باشم سونو گفت سه هفته عقبتره کسی با این اوضاع بچش سالم بدنیا آمده ؟ خیلی نگرانم کمکم کنید اگر تجربه ای دارید

🌹🌹🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقد زیاد به خاطر ریه ش یا وزنش ؟؟؟

وزنش که خب خیلی کم بود تا دوبرابر نمیشد مرخص نمی کردن.. در کل بچه نارس مشکلات خودش رو داره.. ریه هاش تکمیل بود چون قبلش برام امپول مخصوص تشکیل ریه زدن قبلش خودم چند روز تحت مراقبت بودم..

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
وزنش که خب خیلی کم بود تا دوبرابر نمیشد مرخص نمی کردن.. در کل بچه نارس مشکلات خودش رو داره.. ریه هاش ...

الان بچتون خوب شده مشکلش ؟ 

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

الان چهار سال و نیمشه.. بد نیست شکر خددا

الهی یعنی هنوزم درگیر اضافه وزنشین از لحاظ هوشی چطوره. من 31هفتهو چهار روزم رفتم سونودور شکمش سه هفته و چهار روز کوچیکتر و به تبع اون وزنش 1450گرم .به نظرتون من چه کارایی میتونم انجام بدم شما که تجربه دارین. خیلی نگرانم. فاکتورای خونرسانی و اکسیژن رسانیمم مشکلی نداره .

الهی یعنی هنوزم درگیر اضافه وزنشین از لحاظ هوشی چطوره. من 31هفتهو چهار روزم رفتم سونودور شکمش سه هفت ...

یعنی جفت خونرسانیش خوبه؟سونو داپلر دادید؟وزنش بد نیست دویست گرم فقط کمه انگار..  ب خودت برس .. اگه خونرسانی کم باشه سخت به بچه میرسه ولی اگه خوب باشه ب خودت برس بخورر مقوی بازم ببین نظر دکتر چیه.. الان پسرم چهارونیم سالس ولی ۱۲کیلو ونیمه همش ولی سالمه

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
یعنی جفت خونرسانیش خوبه؟سونو داپلر دادید؟وزنش بد نیست دویست گرم فقط کمه انگار..  ب خودت ب ...

ارهتداپلر دادم دوبار هردوبار شکمش کوچیک بود ولی باردوم اختلاف هفته بیشتر شده بود تو چهار هفتهاصلا 400 گرم اضافه کرده بود. خونرسانی خوبه دکترم مونده چرا اینطوریه میگه شکمش واقعا کوچیکه دعاش کن همین. کارم شده گریه