iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 عنوان #کنکور98 97 بازدید | 16 پست سلاااام....کیا قراره کنکور بدن و متاهلن؟؟میتونید باوجود سختیای زندگی درس بخونید؟روزی چند ساعت میخونید و رشتتون چیه؟!😆 اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕 1397/07/02 | 08:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
belanca عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 5069 سلاميه سري كتاب نو و استفاده نشده تجربي و رياضي و بعضي كتاباي انساني دارم كه زير قيمت ميدمكسي خواست اسم كتابي رو كه ميخواد بگه ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 من میخوام کنکور بدم اما هنوز ۱ ص هم نخوندم اگه این گوشیه لامذهبو بذاریم کنار...😔😔😔 اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
النازشونم عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3591 عزیزم یه سوالی بپرسم من سال 94 پیش رو تموم کردم کتاب ها خیلی عوض شدن؟ یعنی میشه بااونا کنکور بخونم یا نمیشه؟ شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 اگه این گوشیه لامذهبو بذاریم کنار...😔😔😔 خخ دقیقا انسانم آرزوست
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 من میخوام زیر شاخه تجربی بدم اگه شد... 😥 منم تجربی و زبان...پشت هستی توام؟؟ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 عزیزم یه سوالی بپرسم من سال 94 پیش رو تموم کردم کتاب ها خیلی عوض شدن؟ یعنی میشه بااونا کنکور ... محتوا همونه بابا باهمونا بخون...مهم محتوای کتابه ک اونم اصلشو عوض نمیکنن... اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
آنید۷۵ عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 4530 منم امسال میخوام کنکور بدم دیروز تازه شروع کردم متاهلم البته کنکور ارشد هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 منم تجربی و زبان...پشت هستی توام؟؟ پشت؟😁😁😁منظورت پشت کنکوریه؟؟اره دیگهمن ۲ سال کاردانی کامپیوتر خوندمبعدش متعهل شدمبعدشم بچه دارالان دوس دارم دوباره کنکور بدمنمیدونم رشته خودمو بخونم یا واسه پرستاری بخونم.... نمیدونم انسانم آرزوست
رزیتا_۹۶ عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 2979 منم امسال میخوام کنکور بدم دیروز تازه شروع کردم متاهلم البته کنکور ارشد موفق باشی 😊 انسانم آرزوست
النازشونم عضویت: 1396/05/27 تعداد پست: 3591 محتوا همونه بابا باهمونا بخون...مهم محتوای کتابه ک اونم اصلشو عوض نمیکنن... مرسی که جواب دادی عزیزمشنیده بودم اصطلاحات زیست عوض شده براهمون من از رشتم تو دانشگاه راضیم ولی هرکی بهم میرسه میگه حسابداری چیه میخونی الان خیلی ناراحتم از اینکه رشته ی تاپ نمیخونم میخوام بخونم ولی برنامه ندارم و انگیزه ی کافی شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟!
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 پشت؟😁😁😁 منظورت پشت کنکوریه؟؟ اره دیگه من ۲ سال کاردانی کامپیوتر خوندم بعدش متعهل شدم بعدشم ب ... آره دگ پشت کنکور😀😁بنظرم تجربیو بخون ولی امسال خیلی سخت میشه ها....منم ۹۷کنکور دادم افتضاح بود خودم زبان خیلی دوس دارم ک قبول بشم دبیری چیزی.... اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
iltay مدیر استارتر عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 منم امسال میخوام کنکور بدم دیروز تازه شروع کردم متاهلم البته کنکور ارشد چ خووب رشتت چیه؟😍 اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕