2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست
ماشاالله شما چیکار میکنین یه خط در میون حامله این ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم 

ان شاالله شمام به همین زودیا

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
اشتباه کردی .حال الانتو  درک میکنم ولی احساس میکنم راضی هم هستی پس مبارک باشه

اگه بدونی چقد از صب گریه کردم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر چطوری جرات کردی جلوگیری نکنی خواهر 

فقط همین یه دفعه رو محافظت نشده بود

انرژی مثبت از حرفاتون میباره اما من نمیتونم درکش کنم الان

میفهممت عزیزم شرایطت سخته ولی یقین دارم خدا صلاحیتی در شما دیده ک اینو براتون رقم زده و خدا هیچوقت بندهاشو ن تنها میزاره و ن بدشون رو میخواد خودت و زندگیتو بسپار ب بزرگی خدا خودش همه چیو درست میکنه فقط کافیه از ته دل بهش وصل بشی

برات ارزوی بهترینها رو همراه همسرت، نی نی نازت و تو دلی عزیزت دارم ایشالله ب بهترین نحو ممکن از این سختی عبور میکنی💐💐😘

استارتر همسرتون چی؟راضی هستن؟

همسرم میگه نباید ناشکری کرد ان شاالله که سالم دنیا بیاد روزیشو با خودش میاره؛؛؛راضی راضی نیس اما بخاطر من هیچی نمیگه

استارتر جان نگفتی روش جلوگیریت چی بوده

همیشه کاندوم بود

فقط یه دفعه محافظت نشده بود رابطمون که اونم بعد نقریبا 4؛؛5 ساعت قرص خوردم البته دقیق یادم نیس چندساعت شد اما مطمئنم از 5 ساعت بیشتر نشد کمترم شد

خیلی سخته مطمئنم شمام اگه اینجوری حامله میشدی اعصابت بهم میریخت 

نگفتم ناراحت نشو اره منم اگه بودم ناراحت میشدم ولی بدتر از این موقعیت اینه که بعد اولی که بزرگ بشه مثلا هشت سالش یکی دیگه بخوای ودیگه نشی سنت هم هههی بالا بره وکلی هم باید قرص بخوری

خدا کمک ...دایم نگاهی
چقدر بده اینجوری اگر قدیم بود بخاطر ناآگاهی همه اسمشو هدیه الهی میزاشتن ولی الان سه بچه ناخواسته از ...

والا منم موندم متاسفانه برخی دوستان اصرار به انجام روش طبیعی دارن که خطا توش زیاد هست. حالا برخی هم از ناچاری به روش طبیعی پناه می یارن ولی واقعا ریسکش بالاست.

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
همیشه کاندوم بود فقط یه دفعه محافظت نشده بود رابطمون که اونم بعد نقریبا 4؛؛5 ساعت قرص خوردم البته د ...

بعد از زایمان خیلی بدن آماده هست با گرده افشانی گل رز هم آدم باردار میشه😃😃😃

گفتم دیگه این کار شده حالا ایشالله دومی سالم به دنیا بیاد بعدش مراقب باش که سومی و چهارمی و پنجمی ناخواسته در نیاد.

حاملگی در کمین هست😎😎😎😎

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
والا منم موندم متاسفانه برخی دوستان اصرار به انجام روش طبیعی دارن که خطا توش زیاد هست. حالا برخی هم ...

عزیزم دوستانو بیخیال خودت تحقیق کن وباپزشک مشورت کن طبیعی در حقیقت اصلا روش محسوب نمیشه فقط مکملیه برای روشهای اصلی

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷