2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست
@tatijun     نتونستم ریپلایت کنم. خدانکنه عزیزم مرسی قربونت برم 😘😘😘 چشم هروقت ما ...

عزیزم

انشالله به زودی مامان میشی گلم به خواست خدا

قربون محبتت

ممنونم ازت گلم 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آيا احتمال بارداري با ك ا ن دو م وجود داره من هشت روز از پريودم گذشته

اين كاربري مال خواهرمه منم با مال اون ميام من مادر شوهرم فوت شده چند روزه و مادر شوهر خواهرم باهاش زندگي ميكنه و اذيتش ميكنه 😒
😢😢😢الهی فداش شم چ عذابی میکشین  دکترا چی میگن ؟ انشالله به این ماه عزیز خوب بشه و بیای خبرخ ...

ممنونم ازمحبتت گلم

دکتر میگه فقط کاردرمانی و گفتاردرمانی

درمان قطع نداره 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نگو این جرف و لابدهنوز وفتش نرسیده  مبگم شما نمیدونی من برای این گرمی بی پایانم چ کنم

فک کنم من بمیرم دیگه وقتش میرسه 🙁

آها اون کامنتتو خوندم ک گفتی همش گرممه و... ولی کاربریشو ندیدم. شمایی پس...

عزیزم سعی کن غذاهای طبع سرد زیاد بخوری

سالاد، هندونه زیاد بخور. مرغ و گوشت و ماهی و لبنیات و ترشیجات. اینا همش سردیه... غذاهای طبع گرم سعی کن نخوری تا حد امکان، اگرم میخوری درکنارش حتماً ی غذای سرد بخور ک خنثی‌ش کنه.

تو نوشیدنی هات تیکه های یخ بنداز. ایشالا ک بدنت خنک میشه یکم ❤

منم دخترم ۹ ماهه بود باردار شدم خیلی گریه میکردم برای دخترم الانم یکم استرس دارم سخته یکم مخصوصا دخت ...

وقتی دردای زایمانت شروع شد ... دعاکن . دعاکن بچه اولت بادومی مهربون باشه باهم رفیق بشن و اخلاق اولی خوب بشه و شیطنتاش اذیتتون نکنه.

دعای زن موقع زایمان میگیره😘😘😘😘😘منکه تجربشو دارم 💖💖💖💖💖💖💖

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
اره هر دو رو باهم خورده دقیقا همینی که نوشتم حتی چندبار هم ازش پرسیدم تا مطمئن بشم و حتی نسخه دکتر ...

ان شاالله که کاملا خوب بشه.خدا صبرتون بده😔

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
هدیه خداست.عیب نداره.شده دیگه.انشاالله خوش خیر و برکت باشه والبته سالم وصالح

واقعا نمیتونم کنار بیام

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
اگه خوش حامله ای عیب نداره. من چون افتضاست حاملگیم تنگی نفس شدید و استراحت مطلق و همش لک بینی پشت د ...

حاملگی سختی ندارم اما آمادگیشو اصلا و ابدا نداشتم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم