2821
2789
عنوان

دوران قاعدگی

2147 بازدید | 15 پست

خانومای گل شما تو این دوران چه حالت هایی دارید؟؟؟ 

هم از لحاظ جسمی هم روحی چطوری هستید؟! واقعا از همه لحاظا آدم احساس گیجی میکنه خیلی یه جوریه 😐

مثلا چیا میخورید که خوب باشه واستون ؟!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من قبلا خیلی درد داشتم وقتی پریود میشدم هم شدت خونریزیم زیاد بود ولی الان خیلی کم شده؟درد هم ندارم دیگه 

میشه اینجوری سیستم بدن تغییر کنه؟

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  

من ک تو ی هفتش نقشه قتل ی نفر میاد توسرم چجور بکمشمش😲

بعدشم سینه هم دردددد میگیرن سنگین میشن ...دل درد و کمر درد هم ک جای خووود ...بین سیکل هم سردرر افتضاح .تو همین حین هم عصبی و روانی گاهی هم افسرده حال .کلاااا داااغونم😏😂

یه آرامشۍ توی صدآش هس که معتآدشم 😋😍😍😍
من قبلا خیلی درد داشتم وقتی پریود میشدم هم شدت خونریزیم زیاد بود ولی الان خیلی کم شده؟درد هم ندارم د ...

شدنش میشه 

ولی گاهی میتونه نشونه بیماری باشه

لکه بینی نداره قبل و بعد پریودت؟

شدنش میشه  ولی گاهی میتونه نشونه بیماری باشه لکه بینی نداره قبل و بعد پریودت؟

چرا لکه بینی داشتم قبل و بعد پریودم 4ماه پیش رفتم دکتر بهم پروژسترون داد دارم مصرف میکنم گفتن ال دی هم خوبه اگه یه وقت کیست و اینا داشته باشی بخوری الان3 ماهه ال دی هم  میخورم ولی باز همون جوری کمه پریودم خیلی کم شده

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
تو دوران؟؟؟دردو کم میکنه؟؟

کلا یه ماه بخور ببین تاثیر داره یا نه 

من کلا قرص اهن و کلسیم دی و ویتامین ای و مکمل های دیگه زیاد میخورم از وقتی میخورم درد پریودام خیلی خیلی کم شده اعصابم اروم شده.

چرا لکه بینی داشتم قبل و بعد پریودم 4ماه پیش رفتم دکتر بهم پروژسترون داد دارم مصرف میکنم گفتن ال دی ...

من اینجا زیاد شنیدم این مشکلو خانوما دارن و خونریزی هاشون کم شده چکاپ کامل هم شدن و دکتر گفته هیچ مشکلی نیست.

ولی اگه حس میکنی لگنت هم درد داره یا مشکل یبوست هم جدیدا پیدا کردی به دکتر بگو مشکل اندومتریوز هم چک کنه.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز