2777
2789
عنوان

زنگیم در خطره بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 47 پست

منم اوایل زندگی اینطوری بودم بعد دیدم از عهدش برنمیام بیخیال شدم البته همیشه نیست حالا بیرون رفتنی تفریحی

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شروع ترک کردن اول باید اون رو از نظر ذهنی آماده کنی و باهاش حرف بزنی در این مورد و قانعش کنی که بخاطر سلامتی خودش و اینکه تو نگرانشی اینا رو ترک کنه

در مرحله بعدی باید فاصله ی زمانی ایجاد کنی بین هر دفعه، مثلا از این به بعد به جای هر روز کشیدن، هر روز در میون قلیون بکشه برای مثلا یه ماه، بعدش میشه هر دو روز، هر سه روز، و همین طور ادامه میدی تا جایی که فاصله ها زیاد بشه. این راه یه مسیر طولانی هست و باید صبور باشی، معجزه ها یه شبه اتفاق نمی افته

دیگه در اون حدم نمیکشه گاهی دو ماه یه بارم نمیکشه.اما بازم بدم میاد بیشتر از وقتی بچه دار شدم پسرم دیروز به قلیونه میگفت این سیکار باباس.درحالیکه اولین بار بود قلیون میدیدواب به حال بعد که بزرگتر بشه

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

شوهر من زمان مجردی بدون اطلاع خانوادش شاید دو روز یه پاک سیگار میکشیده 

وقتی نامزد بودیم دقیقا روزی که منتظر بودیم جواب آزمایشمون برام پیامک بشه خیلی استرس داشتیم گفت راستش من سیگار میکشم ولی روزی یه دونه مگه اینکه برم مسافرت یا عصبانی باشم بیشتر بشه 

گفت اگه بخوای میزارم کنار و اگه هم بخوای از زندگیت طوری میرم‌همه فکر کنن من مقصر بودم

هم دوسش داشتم هم اینکه شاید اگه میگفتم نکش بدون اطلاع من میکشید گفتم باشه

و این در حالیه که تمام دوستاش بدون اینکه زنشون بدونن به هر بهانه ای تنها میرن بیرون تا سیگار بکشن

اون موقع هم دوستاش از حسودی بهم گفتن چرا میزاری بکشه گفتم زن گرفته تا راحت باشه نه اینکه منم محدود کنم و گیر بدم بهش

از ضررش میدونه میره روی بالکن میکشه که دودش به ما نخوره

خدایا شکرت که هستی

استارتر واقعا خوشی زده زیر دلت، جای لذت بردن از عشق چیزای مسخره رو بهونه نکنید. با این رفتار ها هم همسرتان  سرد میشه هم خودتون خسته هم ما کلافه. توروخدا وقتی میلی مینویسی شوهرم عاشقمه ولی یه خاطر موضوع پیش پا افتاده دلت دعوا میخواد حواست باشه خیلی ها که از همسر رنجیدن بغض میکنن و میگن که از سختی زندگی بویی نبردی

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
دیگه در اون حدم نمیکشه گاهی دو ماه یه بارم نمیکشه.اما بازم بدم میاد بیشتر از وقتی بچه دار شدم پسرم د ...

واقعا که، دو ماه یه بار هم نمیکشه اومدی تاپیک زدی زندگیم در خیره. زندگی که با قلیون در خطره در خطر بمونه بهتره ، بعدم به نظر من تویی که دنبال یه موضوع الکی واسه تاپیک زدنی یه موضوع جدی پیش میاد برات که براش اینجوری ادا دربیاری. حرصم ذرومد بخدا اه 

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕