سلام دوستان.لطفا راهنماییم کنید.شوهرم خیلی به من ابراز علاقه میکنه و در عمل هم ثابت کرده اما یه مشکل هست اونم اینکه گاهی اوقات قلیون میکشه سر این موضوع بارها بحث کردیم دیروز گفتم اگه زندگیمون برات مهمه ثابت کن و دیگه قلیون نکش وگرنه از زندگیت میرم.امشب میخواست بازم بذاره که گفتم نذاره و نذاشت قلیونو اما مطمئنم که ترک کن نیست چکار کنم
این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ترو قران تاپیک چرت نزارید بهتونم میگم اخه بهتون بر میخوره خدایی زندگیت برای قلیون به خطره اخه چرا یه جوری رففتار میکنید انگار پاک و منزهیت من
خودم با شوهرم هم میکشم هم هر کاری کنه همراهیش میکنم اصلنم حریصش نکردم خیلیم راضیم تا الانم ندیدم با دوستاش بره انجام بده فقط خودمون دوتا یه چیزایی هم تو زندگی خیلی سخت نیست جاهای دیگه سخت گیری کنید خواهشا
اگر دوست داری ترک کنه باید بهش زمان بدی، این هم نوعی از اعتیاد محسوب میشه و ترک کردنش با بدن درد، سردرد، پرخاشگری و ... همراه هست پس درک کن که شوهرت امروز چقدر عذاب کشیده