با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
ساعت ۱۱اومد خونه البته ساعت۴ رفته بود . خیلی بد اخلاق بود . البته چند روزیه اینجوریه . بهش گفتم چته ...
😨🤤🤤🤤😲
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
قبلا هم از این کارا کرده . نیگفت تو ارزوی مرگم رو داری من اون دنیا از تک تکتون بازخواست میکنم . همتون این دنیا تقاص پس میدین . در صورتی که خدا شاهده خانوادم کاری به کارش ندارن. گفتم باشه برو فقط باید مهرم رو تا اخر بدی . گقت کور خوندی . گفتم برو گمشو دیگه نمیخوام ببینمت بسه دیگه زجرم دادی . گذاشت و رفت
قبلا که اینجوری کرده بود باباش بهم گفت برو براش دعا بنویس شاید دعاش کردن منم همین کار رو کردم ولی ازشوه استقاده نکردم اونا رو دیده حالا میگه تو ارزوی مرگ منو داشتی و برای مرگم دعا گرفتی خودتون الهی بمیرین .