2777
2789
عزیزم شوهرتون احتیاج به کمک شما داره واقعا. رفتارهایی که میکنه و حرفایی که میزنه اصلا دست خودش نیست ...

اخه اصلا به حرف من نمیکنه . نه خیلی بهش گقتم نمیاد. میترسم امشب کاری دستش خودش بده ازش بر میاد. عمین ظهر بهم میگفت تیغ رو بده ببین چه راخت خودمو میزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شرمنده دیگه کشش ندارم . فردا میام پستاتون رو میخونم . ولی اینو مطمعنم دیگه بر نمیگرده به این ...

ای بابا تاپیکای اینجوری میخونم میریزم به هم،خدا خودش هرچی صلاحته برات رقم بزنه،زیادم غصه نخور،این نیز بگزرد...

قبلا هم از این کارا کرده . نیگفت تو ارزوی مرگم رو داری من اون دنیا از تک تکتون بازخواست میکنم . همتو ...

ببین من تاپیکات رو دیدم خودت گفتی شوهرت تصمیم به خودکشی گرفته به خانوادش خبر بده اون نیاز به بستری داره برو شرایطش رو بگو میان میبرنش خاله دوستم اینجوری بود اومدن بردن خوب شد بچه دار شد اون بیماره نباید میزاشتی بره نظر من اینه به نزدیوانش خبر بدی فردا یه چی بشه برات داستان میشه ها 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خیلی گفتم تو کتش نرفت

عزیزم تاپیکای قبلیتو خوندم،شما که کارمندی،خونه ام داری،چرا خودتو از دست شوهرت نجات نمیدی؟گلم بالاتر از اینکه به خواهرت نظر داشته مگه چیزیم هست؟خودتو نجات بده،جدا شو و بچتم خودت بزرگ کن از خواهرتم فاصله بگیر،یه زندگی جدید شروع کن،شوهرتم که هرروز قهر میکنه میزاره میره،من اول دلم سوخت فکر کردم فقط افسرده است،ولی این آقا خیانت کاره،اهل زندگی نیست تا جوونی خودتو نجات بده یه زندگی نو بساز،با کسایی باش که واست ارزش قائل باشن نه انقد راحت خوردت کنه، تو حق اینو داری که شاد زندگی کنی،میدونم سخته بعد۱۲سال ولی باور کن بهتر از ۲۰ساله،وقتی انقد راحت میگه اره گوشی مخفی دارم دوس دارم...چجوری میتونی دوسش داشته باشی.بیشتر فکر کن،موفق باشی گلم