2777
2789
عنوان

بی جنبه هااااا

224 بازدید | 17 پست

خدایی بعضیا چرا انقد بی جنبن وروانی .یه تاپیک درباره حجاب یا بی حجاب دیگه گزارش دادن داره یه نظرسنجی بود واسه یه مقاله .بعضیاتون مشکل دارین بخدا

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تا اومدم نظر بذارم پوکید😕

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

بقران چرا اینطوریه؟؟؟

من تو بعضی تایپیکا نظر میدم هزار نفر میریزن سرم.عه

استارتر هیچی نمیگه ولی بقیه...

یکم با جنبه و انتقاد پذیر باشید

نصفِ اینایی که خدارو قبول دارن،خدا قبولشون نداره..
سلام تاپیک حجاب و بی حجابی تهش دعواست چون هرکسی دوست داره نظرش رو تحمیل کنه

فعلا که دعوا نشده بود داشتم استفاده میکردم

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤
منم تا اومدم نظر بذارم پوکید😕

فدای نظرت حالا چی بود نظرت😀😀

گفتم چی شده. ای که عادیه. کار همیشه شونه.

اخه یهو ترکید جا خوردم 

فدای نظرت حالا چی بود نظرت😀😀

قربونت عزیزم

دیگه نطقم کور شد نظرم نمیاد😆

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اصلا تاپیکها حجابو بدون گزارش میترکونن چون تو قوانین تالیف شده مزخرف اینجا ممنوعه

اخه من نیومدم که سخنرانی کنم درباره حجاب فقط نظرسنجی بود همین