2777
2789
عنوان

وای ی لحظه بیایید😰

384 بازدید | 29 پست

سلام خانوما،امشب ساعت ۱۱ بزور پسرمو خوابوندم وبعدش شوهرم گفت چایی درست کردم بریم اون یکی اتاق که سروصدامون باعث نشه پسرم بیدار شه.هنوز ده دقیقه نگذشته بود ی دفعه صدای گریه پسرم بلند شد اصلا به طرز وحشتناکی گریه میکرد وبدنشو سفت کرده بود خیلی خیلی ترسیدم شوهرم بغلش کرد ومیبوسیدش ولی اصلا خیلی بد گریه میکرد وقرمزه قرمز شده بود اصلا سینمو نمیگرفت دقیقااا نیم ساعت یکسره گریه کرد وآخرش بغل باباش خوابید خیلی ترسیدم شنیده بودم نباید بچرو تنها خوابوند ولی اصلا حواسم نبود خدا منو مرگ بده که بچم ترسید خیلی عذاب وجدان دارم😭😭بچم تازه ۸ ماهشو تموم کرد.خانما تورو خدا بچه هاتونو تنها نزارید .من خیلی اشتباه کردم

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦

وا

چقدر حساسی

من از شش ماهگی اتاق دخترم رو جدا کردم

حالا گریه هم کنه، نهایتا اروم میشه دیگه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دخترم از این گریه ها زیاد داشت الانم سه سالشه بعضی وقتا اینطوری میکنه هیچوقتم نفهمیدم چیه 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

اروم باش گلم، نمیشه که دایم پیشش باشی، قران و چهار قل و دعا بذار نزدیکش وقتی تنها میذاریش

مجردم.  باردار نیستم. سینگلم . پریگننت نیستم. نات گیلیلیلی. نات نی نی. تیکر ایز فور ودینگ   
وا چقدر حساسی من از شش ماهگی اتاق دخترم رو جدا کردم حالا گریه هم کنه، نهایتا اروم میشه دیگه

آخه میگن نباید بچه رو تا دوسالگی تنها گذاشت مخصوصا شبا

عزیزمممم ترسشو بردار ..یا دعای ترس و اینا براش بنویس

قبلا رفتن پیش ی روحانی گفت اطرافش پر از جن وپری هستش اذیتش مبکنن گفت هیچوقت تنهاش نزار گفت اگه تو بری میان سراغش😰

منم دخترم از این گریه ها زیاد داشت الانم سه سالشه بعضی وقتا اینطوری میکنه هیچوقتم نفهمیدم چیه 

اره پسر منم. یهو جنی میشه😑😐😒

دانشجوهای عزیز اگه درمورد دروس برنامه نویسی کمکی خواستید میتونم کمکتون کنم