2777
2789
عنوان

به شوهرم مشکوکم

912 بازدید | 30 پست

ازوقتی زایمان کردم دیرمیادخونه ومیگه سرش تواداره شلوغه،ماههای اخربارداریم خیلی نسبت به من سردشده بودوجدامیخوابید،ازطرف دیگه میبینم که هوای یه دخترمجردکه همکارش هست روخیلی داره وهمیشه میگه این دختره خیلی خوبه،ام وزمشکوک شدم بهش گوشیشوچک کردم رفتم توگالری دیدم عکس ازدفترچه بیمه یه نفرگرفته عکسو که بادقت دیدم اسم همون دختره رودفترچه بیمه بود وصفحات مختلف دفترچشوعکس گرفته بود هیچی حالیم نشد جزیه صفحه اش که تست پاپ اسمیر برای اوندختره نوشته بودن،، میخام بدونم شوهرم چراباید ازدفترچه این دختره عکس بگیره منظورش چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اخلاقای شوهر ترو ندونیم هیچ نظری نمیتونیم بدیم...مثلا خودم دارم مثال میزنم حتی اگ باچشامم خیانت شوهرمو ببینم باور نمیکنم میگم موضوع ی چیز دیگس خودت باید شوهرتو بشناسی بدونی اهل این چیزا هس یا نه ...با این توضیحات نظری نمیشع داد

اره دخترباشه نمیگیرن،میخوام بدونم دفترچه لامصب ش دست شوهرمن چکارمیکنه وچراشوهرم بایدازصفحاتش عکس بگی ...

شوهرت  احیانامسوول ارسال مدارک بیمه ی تکمیلی نیست تو جمع همکارها. من اداره ی شوهرم هر ماه یه نفر کل مدارک و نسخه های همکارها رو جمع می کنه می بره می ده به بیمه.