2777
2789
عنوان

مهريه

133 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها اومدن راجع به مهريه صحبت كردن،بابام  گفت ١٠٠٠ تا ، ولي من  گفتم ٥٠٠،ولي پسري كه باهاش دوست هم بوديم باهم، ميگه نميشه و زياده ،چيكار كنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الان سکه مثل قدیم نیست ۵۰۰ تام زیاده‌ به نظرم ببین نظر اونم چیه یه چیزی که ن حرف اون باشه نه حرف شما بذارین مثلا اگه گفت صد تا دویست تا بذار دویست و پنجاه یا سیصد تا اگه واقعا دوستش داری خیلی سخت‌ گیری نکن

عزیزم سکه بیشتر از ۱۱۰ تا اصلا نمینویسن تو محضر واینا

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
عزیزم الان سکه مثل قدیم نیست ۵۰۰ تام زیاده‌ به نظرم ببین نظر اونم چیه یه چیزی که ن حرف اون باشه نه ح ...

من نميدونم جواب خانوادمو چي بدم اگه كمش كنم!قطعا بهم سركوفت ميزنن كه خيلي ديوانه اي كوتاه مياي به راحتي

بخدا هر ماه هم برام خواستگار پيدا ميشه،شيطونه يه وقتايي گولم ميزنه كه بگم يا همينه كه هست يا برو به سلامت:))))

در عمل فرقی ندارد اگر خدای نکرده کار به اختلاف و دادگاه برسه تا ۱۱۰ تا اجرا میشه 

از من به تو نصیحت تنهایی را بلد باش ... باورش دشوار است اما برخی اینگونهاند ... منظورشان از نرو دقیقا بمان نیست