2777
2789
عنوان

لکه بینی بدموقع

79 بازدید | 7 پست

دوستان گلم من پری هام چندساله منظمه، الان توی ماه سوم اقدامم، ماه پیش نه روز زودتر از موعد پری لکه بینی قهوه ای داشتم ولی قطع نشد تا پری اومد، این ماه باز یازده روزجلوتر از موعد دوباره لکه بینیم شروع شده😔 ب نظر شما از چیه.. ینی باز دارم زودتر پریود میشم

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه

البته اینم بگم ک تقریبا همین علامتای پری رو ماه قبل هم داشتم، البته این ماه هم دارم 

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لکه بینی رو نمیدونم ولی منم دورهام قبل اقدام منظم بود و بعد اقدام همیشه زودتر میشدم اولین بارم یک هف ...

ینی ب نظرت خبری نیست آخه ماه پیش ک نشد خیلی توی ذوقم خورد، این ماه باز یازده روز از موعد قبلی باز زودتر لک میبینم از طرفی سرماخوردم حسابی علائم رو قاطی کردم نمیدونم از بارداری یا سرماخوردگی؟ مث گرفتگی عضلات و درد زیر شکم و خستگی و بی اشتهایی

تازه جرأت خوردن دارو هم ندارم😢

مثلا میخواستم امیدوارت کنم که زودپری شدن میتونه نشانه خوبی باشه ظاهرا گند زدم😁- اما لکه بینی هم میتونه نشانه لانه گزینی باشه  تا موعدت صبر کن دارو مصرف نکن انشاالله که بارداری

مثلا میخواستم امیدوارت کنم که زودپری شدن میتونه نشانه خوبی باشه ظاهرا گند زدم😁- اما لکه بینی هم میت ...

مرسی دوست گلم. شما خودتون ک فرمودین بعد اقدام جلو افتاد پری، چند وقت بعدش باردار شدین.؟

برای دارو هم موندم آخه سرفه امانمو بریده

مرسی دوست گلم. شما خودتون ک فرمودین بعد اقدام جلو افتاد پری، چند وقت بعدش باردار شدین.؟ برای دارو ه ...

۳ ماه بعدش ، برو دکتر بگو من تو اقدامم امکان داره باردار باشم یه دارویی بده که ضرر نداشته باشه