2777
2789
عنوان

fcc-clinic

353 بازدید | 21 پست

من می خوام برم کلینیک fcc برای انجام لابیاپلاستی ، کسی رفته این کلینیک برای لابیاپلاستی ، من از شمال دارم میام خیلی سختمه که بیام تحقیق خواهشا کسی رفته نظراتش بیاد بیان کنه ،

من رفتم این کلینیک ، تبلیغش توی نت دیدم دقیق یادم نیست تخفیف تابستونه گذاشته بود ، اما برای سفیدی رفتم تا الان دو جلسه رفتم ، یه جلسه دیگه مونده می خوام برم ولی خدا روشکر سفید شد تا این شوهرم هی غرغر نکنه ، من اگر شوهرم مجبورم نمی کرد ، نمی رفتم اما خدا روشکر الان راضی ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سفید کردن با چی انجام دادی ؟ راضی بودی ؟ 

من سفید کردن با لیزر انجام دادم ، اره عزیزم دو جلسه رفتم اما بهم گفتن بازم بیا تا جلسات کامل شه نتیجه خوبی بگیری اما به نظر خودم بسته سفید شده 

خوب خدا روشکر راضی بودی دوباره سیاه نشده ؟!

بهم یه سری کارا گفتن انجام بدم ، نه فعلا که نشده بهم گفت مطمئن باشم با این کارای که گفته انجام بدم داروهام به موقع بزنم به واژن سیاه نمیشه

اسم داروهات چیه ، چه کارایی ، میشه به منم بگی تورو خدا 

داروهام که یادم نیست اما بهم گفت لباس زیر تنگ نپوشم ، واژن خشک باشه همیشه ، تا جایی که می تونم دوچرخه سواری نکنم ، لباس جین های که می خرم تنگ نباشه خیلی گفته بزار پیداش کنم بهت میگم الان بیرون