2777
2789

سلام منم 24 مهر باید پری بشم واز 3 تا 13 باید یک شب درمیون اقدام کنم میشه کمکم کنید که چیکار کنم این ماه باردار بشم 4ماه تو اقدامم البته نه خیلی جدی امروزم کیت تخمک گذاری خریدم از تقویم تخمک گذاری فهمیدم که باید کی اقدام داشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خواهش میکنم استرس نداشته باشید منم خیلی ذوق دارم خیلی بچه دوس دارم خیلی منتظرم ولی استرس خیلی سمه برای بارداری اقدام کنید ولی بهش فکر نکنید مخصوصا به علائمتون سعی کنید خودتونو سرگرم کنید هروقت استرس گرفتید فکر کنید یه دارویی دارید میخورید که باعث میشه حامله نشید

من خیلی شنیدم راجب تاثیر عسل و دارچین با آب جوش این ماه خیلی جدی گرفتم ولی نمیخوامم بهش فکر کنم هم درس میخونم و باشگاه میرم و خرید که بهش فکر نکنم انشالله هروقت خدا صلاح بدونه میده منم ماهای پیش خیلی فکر میکردم به بچه مخصوصا این ماه و وقتی پری میشدم ناراحت میشدم ولی الان ول کردم ولی در اصل جدی گرفتم از فردا هر روز دمای بدنم رو میگیرم

منم باید ۳۱ میشدم اقدامم نکردم نمیدونم چرا نشدم .اون ماه هم دیر شدم .بهم ریخته پریودم

عزیزم به خاطر اینکه اقدام به بارداری کردی و داری آماده میشی برای بارداری منم از وقتی اقدام کردم بعضی ماها 8 روز جلو عقب میشم

سلام بچه ها یه سوال . من هنور چند ماهه که ازدواج کردم و تا حالام بچه دار نشدم . برای اواخر ابان هم قصد بارداری دارم . توروخدا بهم بگین چجوریه یعنی میشه اقدام کنی و باردار نشی

سلام بچه ها یه سوال . من هنور چند ماهه که ازدواج کردم و تا حالام بچه دار نشدم . برای اواخر ابان هم ق ...

آره عزیزم تا یکسال طبیعی من بهت تو صیه میکنم هر روز تا پریودی دمای بدنت بگیر و هر رور معجون عسل و دارچینو بخور خیلی خیلی موثره اگه دوس داری زود باردار بشی

آره عزیزم تا یکسال طبیعی من بهت تو صیه میکنم هر روز تا پریودی دمای بدنت بگیر و هر رور معجون عسل و دا ...

اخه چرا باید باردار نشد چه دلایلی دارب که مانع باردار شدنه بعد قضیه ی دمای بدن چیه دقیقا

اخه چرا باید باردار نشد چه دلایلی دارب که مانع باردار شدنه بعد قضیه ی دمای بدن چیه دقیقا

خب عزیزم تخمک گذاری تو یه روزه شما اگه یکی دو روز قبل یا 12 ساعت بعد اون روز اقدام نکنید کلا اون ماه دیگه باردار نمیشی واینکه ممکنه حتی همون روزا اقدام داشته باشید ولی تخمک تو یا ببخشید اسپرم همسرت اون ماه ضعیف باشه که طبیعیه الان این معجونی که من میگم هم خودت هم شوهرت میخورین که واسه هر دوتون قوی و خوب میشه مثلا من خودم دوماه پیش بارداری شیمیایی داشتم چون نطفه ضعیف بود نچسبید به ر ح مم وچیزه خیلی طبیعی هست حتی خیلی خانما متوجهش نمیشن 

دما هم شما وقتی نزدیک تخمک گذارین که میشه کم کم دمای بدنت میره بالا و خودت متوجه نمیشی مثلا به 36 و 37 میرسه وتا روز پریودیت بالا میمونه روز پریودت اگه باردار نباشی میاد رو 35 کمتر میشه دمای بدنت نسبت به روزای قبل اگه باردارباشی دمای بدنت دیگه پایین نمیاد