2777
2789
عنوان

ورود ممنوع...🔞🔞⛔⛔

402 بازدید | 21 پست

سلام خانما ایا کسی با پیاز درمانی باردار شده😲😲

اگه اره از تجربیات بگید😌💢💢

مشکلتون چی بود؟

چند دوره درمان طول کشید؟

من تازه شروع کردم  پریودم نا منظمه الان که درمان شروع کردم باید جلوکیری گنم؟؟🙊🙊🙊

میشه لطفا یهصلوات برای تو راهیم بفرستین.

فقط😱😱😱😱

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز درمانی و بارداری🤔😒😮😲😲😲

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
ببخشید میشه یکی بگه پیاز درمانی چجوریه؟☺ هر روز باید پیاز خورد؟🤔

باید پیازو بجوشونی ابشو بخوری

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قبول سفارشات انواع لوازم نمدی با بهترین کیفیت دوخت😊😊
ببخشید میشه یکی بگه پیاز درمانی چجوریه؟☺ هر روز باید پیاز خورد؟🤔

نه عزیزم یک نیم لیوان اب جوشیده بدون کلر وقتی جوش امد پیاز متوسط که پوست زرد داره رو چهار قسمت نصف میکنی میریزی تو اب جوشیده بعد که قل زده در قابلمه بزار پنج دقیقه بجوسه بعد از صافی رد کن ولرم که شد بخور دوبار در روز ۱۰دقیقه قبل نهار و شام به صورت تازه باید مصرف بشه .

اونایی که پریود منظم دارن از روز پنجم به مدت ۱۵روز تا دوره بعدی.

اونایی که نا منظم یه ۱۵روز میرن جلو ۱۵روز استراحت اگه حین استفاده پریود بشن اون قطع میکنن از روز پنجم شروع میکنن به مدت۱۵روز

منم میخوام شروع کنم از فردا ولی کلا از پیاز متنفرم نمیدونم چطوری تحمل کنم مزشو

مزش مزخرف ولی چه کنم باید تحمل کرد کیست بدون جراحی از بین میبره