2777
ای به قربونش انشاالله قلبش هم برات میزنه فقط عجله نکن 

یه حسی بهم میگه قلبش تشکیل شده اخه حسش میکنم 😍

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فقط نمیدونم چقدرمه بعد یه هفته از پری نشون داد میدونم مال ماه قبلیه ولی نمیدونم دقیقا چقدرشه فردا می ...

دکتر بری بهت میگه 

ولی خودتم میتونی از اولین روز اخرین پریودی حساب کنی دکترم همینجوری حساب میکنه

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
من درد زیر شکم و درد سینه کلافه ام کرده. کسی هست که این درد ها رو تجربه کرده باشه و باردار باشه؟ من ...

از علائم بارداریه که منم داشتم ولی زیاد دنبال علائم نباش بیخیال که باشی خودش میاد

دکتر بری بهت میگه  ولی خودتم میتونی از اولین روز اخرین پریودی حساب کنی دکترم همینجوری حساب میک ...

فک کنم از آخرین روز اون یکی پریم حساب شه اگه سونو برم مشخص میشه خدا کنه نینی باشه

ممنونم عزیزم که جوابم رو دادی زودترین وقتی که میتونم متوجه بارداری بشم چه وقتی هست

خیلی فرق میکنه برای افراد خواهر من تا دو ماه متوجه نمیشد حتی بیبی چک نشون نمیداد برا بعضیا زود

ممنونم عزیزم که جوابم رو دادی زودترین وقتی که میتونم متوجه بارداری بشم چه وقتی هست

خواهش میکنم گلم 

من سه روز از موعدم گذشت که فهمیدم

فک کنم از آخرین روز اون یکی پریم حساب شه اگه سونو برم مشخص میشه خدا کنه نینی باشه

آره باید بری سونو تا معلوم شه