2777
آهان ممنون پس فعلا

خواهش میکنم عزیزم 

فعلا

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بچه اولمه عزیزم

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞

نه منظورم فرزندان آیندمه

😅😅😅😅

سلامممممم من امروز بلاخره بیبیم یه خط کمرنگ افتاد

به به چه عجب بالاخره نی نی خودشو نشون داد 

مبارک باشه عزیزم 

منم رفتم دکتر گفت الان فقط کیسه ی نی نی دیده میشه

به به چه عجب بالاخره نی نی خودشو نشون داد  مبارک باشه عزیزم  منم رفتم دکتر گفت الان فقط ...

فقط نمیدونم چقدرمه بعد یه هفته از پری نشون داد میدونم مال ماه قبلیه ولی نمیدونم دقیقا چقدرشه فردا میرم آزمایش

فقط نمیدونم چقدرمه بعد یه هفته از پری نشون داد میدونم مال ماه قبلیه ولی نمیدونم دقیقا چقدرشه فردا می ...

عزیزم رفتی آز بهم خبر بره باردلر بودی یان انشاالله ک بارداری

تیکر تولد یکسالگی پسرم 👶لطفا برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید
الان سینه هام درد میکنه که من سابقه شو نداشتم برا همین موندم

منم وقتی حامله شدم سینه هام بشدت درد میگرفت

انشاالله بارداری عزیزم

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍