2777
2789
عنوان

خانوما ی لحظه بیاین کمممک

73 بازدید | 7 پست

من ۴ سال تحت درمان برای نازایی این ماه آمپول hmg و hcg مصرف کردم ۱۱ روز بعد از تزریق hcg بی بی چک زدم کلا منفی بود دو روز بعدش یعنی ۱۳ روز بعد از تزریق آمپول بی بی چک زدم اول منفی بود ولش کردم یه ساعت بعد رفتم دیدم خط دوم افتاده ولی زیاد پر رنگ نیست میخواستم ببینم کسی بود این شرایطتو داشته باشه و حامله باشه تورو خدا هر کی این شرایطتو داشته کمک کنه۴ ساله منتظرم خسته شدم

اینم بگم موعد پریودم ۷ مهر هستش 

دعا کنید این تیکر ب تیکر بارداری تبدیل بشه.

عزیزم متاسفانه بیبی چک بعد از ده دقیقه دیگه‌معتبر نیست

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم متاسفانه بیبی چک بعد از ده دقیقه دیگه‌معتبر نیست

آخه من خیلی تو سایت خوندم ک اینجوری بودن ولی باردار بودن 

ای خدا خسته شدم یعنی بازم منفیه 

عزیز فردا دوباره بی بی بزن ببین چی میشه ولی انقدر زود ناامید نشو تا زمان پریودت وقت داری گلم ان‌شاءالله که بارداری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیز فردا دوباره بی بی بزن ببین چی میشه ولی انقدر زود ناامید نشو تا زمان پریودت وقت داری گلم ان‌شاءا ...

فردا بی بی میزنم میام جوابشو میدم کاش خدا ی نظری بهم بکنه 

فردا بی بی میزنم میام جوابشو میدم کاش خدا ی نظری بهم بکنه 

باشه عزیز منتظرم ان‌شاءالله که هرچی خیر همون میشه فدات شم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم