2777
2789
کوکومی سایز4.بسته40تاییش سی وهشت تومن

من تا حالا کوکومی ندیدم شهرمون کیفیتش چطوره؟؟؟

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببم 34 تایی 45 تومن سایز 4

مگه ببم بسته بندی بزرگ هم داره؟؟ ما که فقط کوچیکشو دیدیم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من از اول تا الان که دخترم 2 سال و پنج ماهشه مرسی میزاشتم خیلی عالی بود ولی از وقتی دلار رفت بالا هر ...

چه پمپپرز بگیریم چه کهنه کنیم میخواد گلاب به روتون برینه توش دیگه

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........
منم پسرم همین جوری بود فقط پمپرز ب پاش میساخت.یه بار گیرم نیومد مرسی خریدم دیدم اونم بهش میسازه اما ...

من ۷ ۸ مدل پوشک امتحان کررم بهش نخورد جز پمپرز

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)

دوستان من بچم هنوز دنیا نیومده اصلا نمیدونم مثلا سایز 1 یا 0 چندتا بسته بخرم.میشه کمک کنید؟

صعود از گروه بنفش به زرد با سرگروه @فندوق_فسقلی گروه بامدادخمار وزن اولیه   78.900 وزنالان 73.500 وزن  هدف   56  ما میتوااانیم ....میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟؟؟؟(سلامتی یه بی گناه ) .......دیکه واسه سلامتیش صلوات نفرستید....لطف کنید واسه شادی روحش یه فاتحه بخونید.....  
نه عزیزم خدا از دهنت بشنوه هنوزم پوشکش میکنم یه سه چار ماه دیگه از پوشک میگیرم الان همکاری نمیکنه

منم تازه دوسالشونه بچه هام هنوز زوده براشون از پوشک گرفتن

خیلی بهش فک میکنم وفک میکنم سخت ترین مرحلست

مگه ببم بسته بندی بزرگ هم داره؟؟ ما که فقط کوچیکشو دیدیم

سایز 4 کوچیکش 12 تایی... بزرگش 34 تایی

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖