2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هر روز داریم میریم به سمت پوشک های ارزون وبی کیفیت😕😕 اوایل مولفیکس بعد مای بی بی حالا هم هلیا ...

از  کجا پوشک فله ای بگیریم؟؟؟؟یعنی باز میفروشن؟؟

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

من از اول تا الان که دخترم 2 سال و پنج ماهشه مرسی میزاشتم خیلی عالی بود ولی از وقتی دلار رفت بالا هر روز نازک ترش کردن اخرم تولیدش قط شد دختر خالم پمپرز میزاره دو قلو ام داره بسته ای 200 هزار تومن ولی عین خیالش نیست شوهرش وضعش خوبه اصلا براش هم نیست

ميگم تو اين وضعيت حالا بچه ي مام گلاب ب روتون اسهال گرفته      

اگه بالای 6 ماه داره یه سیب رنده کن توشم گلاب بریز بده بخوره بند میاد اسهالش

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
از  کجا پوشک فله ای بگیریم؟؟؟؟یعنی باز میفروشن؟؟

من از فروشگاه شهروند شهرمون خریدم 

نه عزیزم مثلا 20 عدد را گذاشتن تو پلاستیک وپلمه اما روی پلاستیکه طرح ونقش نداره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من از اول تا الان که دخترم 2 سال و پنج ماهشه مرسی میزاشتم خیلی عالی بود ولی از وقتی دلار رفت بالا هر ...

دخترتونو از پوشک گرفتین شما؟؟ سخت نبود؟؟ من هنوز نگرفتم از پوشک

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
من پمپرز و مای بیبی بچم فقط پوستش با پمپرز سازگاره😐😐😐😐😐😐 انقد واسش مای بیبی میذارم تا پاهاش م ...

منم پسرم همین جوری بود فقط پمپرز ب پاش میساخت.یه بار گیرم نیومد مرسی خریدم دیدم اونم بهش میسازه اما هیچ پوشک دیگه ای غیر این دوتا بهش نمیساخت

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

من همون مولفیکس میگیرم سای ۴ که ۴۰ تاییش شده ۷۸ حساب کردم ماهی ۴ تا استفاده میکنه که میشه ۳۰۰. فعلا میتونم بگیرم . چاره ای نیست از سوختن و عفونت گرفتن که بهتره

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید