2777
2789

یه پوشک آشغال میخرم ۵۳تومن...یه غذای مقوی نمیشه به بچه ها داد.‌‌..هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز برسه نگران شکم بچه هام باشم...فقط خدا به دادمون برسه

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما بچه کوچیک داریم گرونی شده حقوقاکه بالانرفته چکار کنیم بااین وضع بخدازندگی سخت میشه

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔
از اول تابستون تا الان چهار لیتر؟ چه کم مصرفین

اره.

روغناي ديگه هم استفاده ميكنيم: سرخ كردني/روغن كنجد /روغن محلي/...

واسه همين دير تموم شد

الـي ام  |: عاخامـون كاربريمو ساخته💕😑

منم نگران بچه ام بخدا میوه باید روزانه بخوره مصرف گوشت وماهی داشته باشه برا رشدش خوبه بااین وضع فک کنم نشه ایناروبخریم

میگم یوقت زشت نباشه نزدیک هزارودویست سال است که مردی منتظر۳۱۳نفر است....😔

ملت خودشون دارن خودشونو بدبخت میکنن و خودشون باعث گرونی هستن 

من پریشب رفتم ی چیزیو قیمت کردم نخریدم و دیشب رفتم که بخرم دوبرابر روش کشیده بود تو عرض ی شب 

بهشون گفتم چه خبره ، مگه تو عرض ی شب این همه جنس میره بالا والا شماهایین که باعث تورم وگرونی هستین

۱۷ کیلیویی ۸۰ هزار تومن بود شده ۲۰۰ تومن!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اره. روغناي ديگه هم استفاده ميكنيم: سرخ كردني/روغن كنجد /روغن محلي/... واسه همين دير تموم شد

آهان فکر کردم کلا روغن مصرفیتون زیتونه، روغن کنجد گرونه خیلی، ما هروقت اتکا روغن کنجد بده که نصفه قیمت حساب کنه میگیریم

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄