2821
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

116 بازدید | 8 پست

خانوما چطوره ؟؟؟

واسه بچه دوستم خریدم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
آره،خیلی نازه
2
50%
نه،خیلی بده
1
25%
خوبه
1
25%

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

چی خوبه

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گشاده😒

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

عکسی نیومده که

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

خییییییلی نازه😍😍😍😍

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
جدی ؟😍😍 خداروشکر

بله خیلی قشنگه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
2824
2823
2791
2779
2792