2777
2789
عنوان

ب خانوادم بگم ؟؟

155 بازدید | 10 پست

متاهلم ی پسریک ماهه دارم.

خونمون بندرعباس الان شمالیم.

خالم بهم 7تومن داد ک بریزم ب حسابش.

شوهرم آدم خوبیه از همه لحاظ . موقع زایمانم شد نتونستم برم بانک. شوهرم رمز دوم کارتمو میدونه.

تو اینترنت پیش بینی فوتبال با پول خودش میبازه و برای اینک جبران کنه بدون اجازه من از حسابم برداشت میکنه ک پول خالم بود.

ی بار کلاه برداری کردن جوایز هنوز نریختن هی باخت هی یواشکی برای جبران از حسابم پول برداشت.الان از 7تومن پول خالم یک و 600 مونده همه رو برداشت کرده و باهاش پیشبینی فوتبال زده ک برده ولی اونا کلاه برداری کردن پولمونو نمیدن.

من چندروز پیش فهمیدم خیلی غصه میخورم.آخه از کجا بیارم پول خالمو بدم. تموم اعتبارم از بین میره😢

میخوام ب پدرم بگم شوهرم میگه فعلا نگو درسش میکنم پولو برمیگردونم.میگ از پول رهن خونه برمیدارم میزارم روش. واقعا تاسف داره.

درسته ک شوهرم نباید اینکارو میکرد الان پشیمونه ولی منم نمیتونم ندید بگیرم تا آقا پولو برگردونه .

میخوام ب پدرم بگم.چی بگم آخه دیگ بهم اعتماد نمیکنه . از بندرعباس هم میخوایم بیایم شهرستان خودمون کلی خرج داریم. اصلا حوصله پسرمم ندارم از بس خود خوری میکنم چیکار کنم ب نظرتون.

وام هم نمیتونیم بگیریم همینطوری ماه 800 قسط داریم.

از پول رهن بردارین،چاره چیه .

ب باباتم بگی بدمیشه ک😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم قمار مدرنه .فقط همینو کم داشتیم 

تا امروز هر چی استرس و سختی و انرژی منفی تو زندگیم داشتم بستمه ازین به بعد فقط میخوام بخندم و شاد باشم و مهربون،میخوام قدر لحظه هامو بدونم و کنار عزیزام از زندگیم لذت ببرم ،میخوام زندگی کنم ،مطمئنم اینطوری خدا هم بیشتر دوستم داره🥰🥰

آخه نگم شوهرم پرو تر میشه. موندم بخدا حدود دوماهه پول خالم دستمه هنوز بهش ندادم.احتیاج داره.

اگ میتونست فراهم کنه تا الان فراهم میکرد.پدرم شاید بهمون قرض بده یا ی راهی بزاره کمکمون کنه

آخه نگم شوهرم پرو تر میشه. موندم بخدا حدود دوماهه پول خالم دستمه هنوز بهش ندادم.احتیاج داره. اگ میت ...

گفتن و نگفتنش اهمیت نداره به فکر جور کردن پول باش
شوهرت دغدغه اون پول رو نداره خودت باید به فکر باشی

گفتن و نگفتنش اهمیت نداره به فکر جور کردن پول باش شوهرت دغدغه اون پول رو نداره خودت باید به فکر باشی

آخه من کار اینترنتی انجام میدم نهایت 400 حقوقمه.

تا کی جور کنم.طلام هم برای رهن خونه کم داشتیم فروختیم.بقیه طلاهام رو هم نمیتونم بفروشم. چ جوری آخه دارم دیونه میشم.بیچاره پسرم.😭

اولا که کار شوهرتون یه جور قمار مدرنه چرا جلوشو نگرفتید؟؟ 

بعدشم من متوجه نشدم خاله تون پول داده بریزین حسابش تو حساب شما چکار میکرده؟؟ 

مگر از حسابتون برداشت میشه پیامک نمیاد براتون؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️