2777
2789
عنوان

خونه زیبای من

| مشاهده متن کامل بحث + 6679 بازدید | 65 پست
خانمی چی شد عکس برنامتو میزاری؟؟؟؟

شرمنده دیر آپلود شد

گذاشتم

اما شما خودت میتونی بشینی با توجه به وقتای خالیت و اندازه خونه ات برنامه ات رو خودت بچینی عزیزم

ما شهرپون خیلی خاک میاد، آشپزخونم روبه حیاط پنجره داره همش کثیف میشه و تمیز نمیکنم، شپا پنجره هاتون ...

اره شامپو فرش بکش

من سال پیش به اندازه همون قسمتا که از زیر فرش بیرون بود موکت نو خریدم و چسبوندم که هزینه اش کمتر میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره شامپو فرش بکش من سال پیش به اندازه همون قسمتا که از زیر فرش بیرون بود موکت نو خریدم و چسبوندم ک ...

نه ما اول موکت کردیم بعد روش قالی انداختیم، خونه قبلیمون موکتاش رو بیشتر دوس داشتم مثل پارکت بود، شوهرمم گفتم همونو بخز گفت نه رفت یه موکت زشت خرید اورد انداخت

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

خانومای کدبانو نمیخاید از هنراتون به بقیه هم یاد بدین؟

بگین واسه تمیز کردن وسایل  خونه از چه چیزایی استفاده میکنین؟

واسه زیبا کردن خونه تون چه چیزایی تو دکور گذاشتین؟

هرچند وقت یکبار جاهای مختلف خونه مث کابینتا یخچال گاز سرویس بهداشتی تمیز میکنید؟

جاروبرقی وگردگیری چطور؟

نه ما اول موکت کردیم بعد روش قالی انداختیم، خونه قبلیمون موکتاش رو بیشتر دوس داشتم مثل پارکت بود، شو ...

خونه ما هم اول موکته بعد قالی

منظورم اون قسمتایی از موکت که قالی روش نیست و توی دید هست رو گفتم عزیزم

من چند تا سوال دارم، هودم شیشه ایه مشکیه، گازمم همینطور، بعد این هوده با هرچی تمیز میکنم بازم تاری میده بعضی قسمتاش چیکارش کنم؟

خانمها من چند ماهی میشه اومدم یکی از شهرهای شمالی زندگی میکنم . خونم آپارتمانی و تازه ساز هست ولی از بیرون که میام خونم همیشه بوی نم و رطوبت میده . نمیدونم چیکارکنم این بو منو اذیت میکنه . چیکار کنم رطوبت کمتر بشه

تو خونه کثیف میتونی راحت به زندگیت برسی؟ خب میتونی کارگر بیری یا کارهاتو ذره ذره انجام بدی

اونقدرام کثیف نیست که ظاهرش تمیزه دستشویی حمومو دائم میشورم گاز و سینکمم همین. مثلا اینکه هر هفته کابینتامو دستمال بکشم و یا مبلارو بکشم جلو زیرشو بسابم اهلش نیستم. همون هفته ای یبار جارو و دوبار گردگیری بسه    اینهمه مادرامون کردن جز پا درد چیزی هم نصیبشون شده؟؟؟ منم در حدی که ظاهر خونم تمیز باشه میکنم

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
وایتکس میزنم برق میفته ولی سیاهیش نمیره

سینک منم اینجوری شده بود . پودر رخشا بگیر سینکت رو یکم خیس کن پودر رخسا بریز با سیم یکم پخشش کن بعد نیم ساعت حسابی با سیم تمیزش کن مال من خیلی خیلی خوب شد . بعد وایتکس بریز . 

من چند تا سوال دارم، هودم شیشه ایه مشکیه، گازمم همینطور، بعد این هوده با هرچی تمیز میکنم بازم تاری م ...

تاریش به خاطر اینکه یا هنوز چربیش کانل نرفته یا اینکه دستمالت چربه .

من اول با آب گرم و مایع ظرفشویی و اسکاج نرم تمیز میکنم بعد با دستمال کاغذی پاک میکنم بعد یه دور با آب گرم تنیز میکنم بعد آخر سر شیشه پاک کن میزنم با دستمال حوله ای تمیز پاک میکنم 

تاریش به خاطر اینکه یا هنوز چربیش کانل نرفته یا اینکه دستمالت چربه . من اول با آب گرم و مایع ظرفشوی ...

نه دستمالام تمیزه، کلا هر دفعه گردگیری میکنم کلی دستمال حوله ای استقاده میکنم، تا یکم کثیف شد یه دستمال دیگه برمیدارم و آخرم دستمالامو میندازم لباس شویی جدا میشورم و توی آفتاب خشک میکنم ولی کلا هود شیشه ای مشکی مذخرفه