2777
2789
عنوان

نی نیم سقط شد

215 بازدید | 9 پست

بچه ها نی نیمو ازدست دادم دیگه نمیام اینجا

امیدوارم همتون مامانتی موفقی بشین وهیچ پقت دلتون نشکنه

😭😢😔💔

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر من بچه سوم شو موقع زایمان سزارین از دست داد دکتر دیر اومد کیسه اب پاره شد و بچه مرد خودش هم اینقدر خون از دست داد که داشت میمرد الان که ۱۷ سال میگذره مامانم هنوز لباس های نوزادی شو نگه داشته بچه پسر بود سفید بود و کلی موی سیاه رنگ داشت انشاالله که شما دوباره بچه دار بشید  بعضی ها حتی سر زایمان بچه رو از دست دادن یا حتی رحم شون نابود شد اما خب امیدشونو از دست ندادن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

سلام.  من و چندتا از دوستام که سقط مکرر داشتیم فکرکردیم توی یک گروه تلگرامی با هم باشیم و اطلاعاتی که داریم با هم شریک بشیم.

همگی هم زیرنظر پزشکان متخصص سقط مکرر هستیم. ( دکترعارفی، دکتر رزاقی و کلینیک های معتبر باروری).

اگر خواستید عضو بشید به این ای دی تلگگگگرام مسیج بدید.

@Le_petit_oiseau_de_bonheur

در انجمن مادران مکرر اگر تجربه سقط مکرر داری میتونی روی کمک خواهرانهی ما حساب کنی: @recurrent_mothers تل..گ..رام