2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

92 بازدید | 13 پست

دوستان ببخشید من الان در 17هفتگی هستم روزی دو واحد انسولین میزنم اما با دستگاه تست خون ناشتا 111  دوساعت بعد ناهار 140 ...بنظر شما زیاد نیست دکتر غدد گفته تا یک هفته با این دوز دارو برو نتایج از مایش را بیار الان حدود 4روز ه انسولین میزنم  اسم دستگاههم ایزی گلوکو  چقدر اختلاف با ازمایش واقعی داره ؟بیشتره یا کمتر ؟لطفا اطلاعتتون را برام بفرستید ممنون

منم انسولین میزنم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

تجربه من

تاااا ميتوني خيار بخور

روزي يك كاسه ماست توش سير بزن بخور

من ماكاراني ميخورم بعدش دوتا خيار و يك كاسه سيرماست ميخورم خوب ميشم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قند من ناشتا

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

من هفته ده هستم قند ناشتام 104 بود هفته پیش دوساعت بعدش 240 بود بعد از یه لیوان گلوکز. البته دکتر گفته مدارا کنم و اصلا هندوانه و خربزه و میوه شیرین نخورم.به نظرتون  اوکی میشه؟

من هفته ده هستم قند ناشتام 104 بود هفته پیش دوساعت بعدش 240 بود بعد از یه لیوان گلوکز. البته دکتر گف ...

خاله من این جوری بود دکتر گفت کدو خام زنده کن تو ماست کنار غذا کدو لوبیا سبز بخار پزکن بخور نشاسته کم تر بخور مشکلش حل شد

روزی چند واحد انسولین میزنید قندتون چند میشه ؟قند طبیعی برای زن باردار چند باید بشه/

من 24 میزنم من قبل ناشتام بالاس اگه هم عصبی شم بالا تر میره 

بادمجون خام هم عالیه