2777
2789
چن روره عقب انداختی عزیزم؟من الان با امروز سه روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود حالا میگم شاید خی ...

من با امروز هشت روزه دل تو دلم نیست .گاهی اوقات کمردرد پریودی میگیرم الان ک زیر دلمو دست میزنم سفت شده دیشبم که زلزله اومد ترسیدم زیر شکمم به حدی درد گرفت😢😢

خدایا مرسی😍❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم بدونیم حتمن

من تو عقدم خدارو شکر هنوز رابطه کامل نداشتیم،از ابن لحاظ مطمئنم،ماهانه هامم همیشه مرتبو از ی هفته قبلش درد داشتم اما این ماه خبری نیس،فردا باید پریود شم اما ن دل دردی ن چیزی،با اینکه چن روز زودتر همیسه پریود میشدم،الانم دارم رازیانه دم کرده میخورم چیکار کنم 

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
من با امروز هشت روزه دل تو دلم نیست .گاهی اوقات کمردرد پریودی میگیرم الان ک زیر دلمو دست میزنم سفت ش ...

چه صبوری تو دختر تو هشت روز بیبی نزدی منکه از فضولی داشتم می مردم واسه همینم تست زدم خورد تو پرم منفی بود بنظرت احتمال منفی بودنش بخاطر زود تست زدمه یا نه اصن باردار نبودم

خدایا شکرت
کیفیتش پایین شد

نه عزیزم قابل اعتماد نیس ...هاله بی بی چکم باید یکم بیشتر ب چشم بیاد 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من تو عقدم خدارو شکر هنوز رابطه کامل نداشتیم،از ابن لحاظ مطمئنم،ماهانه هامم همیشه مرتبو از ی هفته قب ...

خب عریزم جای نگرانی نیست که امکان اینکه با بکارت باردارشی خیلی خیلی کمه شاید بدنت ریخته بهم مگه چن روز عقب انداختی دوره پریودی که بدون رایطه طولانی شه تا35روز طبیعیه 

خدایا شکرت
چه صبوری تو دختر تو هشت روز بیبی نزدی منکه از فضولی داشتم می مردم واسه همینم تست زدم خورد تو پرم منف ...

کی تست زدی؟😁😁😁😁گل من ؛من هشت روزه اقدام کردم 😂از فردای اقدام زیر دلم درد گرفته الانم دست میزنم سفت شده باورت میشه این هشت روز هیچ ترشحی نداشتم

خدایا مرسی😍❤
چن روره عقب انداختی عزیزم؟من الان با امروز سه روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود حالا میگم شاید خی ...

من یک روز قبل از موعد پریودم لک دیدم تا امروز که یک روز میشه سه روز لک دیدم امروز در اصل یه روز از موعد اصلی پریودیم گذشته ک زدم هاله بود ولی هنوز لک دارم 

چه صبوری تو دختر تو هشت روز بیبی نزدی منکه از فضولی داشتم می مردم واسه همینم تست زدم خورد تو پرم منف ...

چندم اقدام تست زدی میگن حداقل باید دو هفته بشه یا روز پریودی اگ پری نیومد بازم نشون نمیده باید ی هفته بعد پری بشه اگ میخای زودتر بدونی ازمایش خون بده

خدایا مرسی😍❤