چن روره عقب انداختی عزیزم؟من الان با امروز سه روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود حالا میگم شاید خی ...
من با امروز هشت روزه دل تو دلم نیست .گاهی اوقات کمردرد پریودی میگیرم الان ک زیر دلمو دست میزنم سفت شده دیشبم که زلزله اومد ترسیدم زیر شکمم به حدی درد گرفت😢😢
من تو عقدم خدارو شکر هنوز رابطه کامل نداشتیم،از ابن لحاظ مطمئنم،ماهانه هامم همیشه مرتبو از ی هفته قبلش درد داشتم اما این ماه خبری نیس،فردا باید پریود شم اما ن دل دردی ن چیزی،با اینکه چن روز زودتر همیسه پریود میشدم،الانم دارم رازیانه دم کرده میخورم چیکار کنم
من با امروز هشت روزه دل تو دلم نیست .گاهی اوقات کمردرد پریودی میگیرم الان ک زیر دلمو دست میزنم سفت ش ...
چه صبوری تو دختر تو هشت روز بیبی نزدی منکه از فضولی داشتم می مردم واسه همینم تست زدم خورد تو پرم منفی بود بنظرت احتمال منفی بودنش بخاطر زود تست زدمه یا نه اصن باردار نبودم
من تو عقدم خدارو شکر هنوز رابطه کامل نداشتیم،از ابن لحاظ مطمئنم،ماهانه هامم همیشه مرتبو از ی هفته قب ...
خب عریزم جای نگرانی نیست که امکان اینکه با بکارت باردارشی خیلی خیلی کمه شاید بدنت ریخته بهم مگه چن روز عقب انداختی دوره پریودی که بدون رایطه طولانی شه تا35روز طبیعیه
چن روره عقب انداختی عزیزم؟من الان با امروز سه روزه عقب انداختم صب تست زدم منفی بود حالا میگم شاید خی ...
من یک روز قبل از موعد پریودم لک دیدم تا امروز که یک روز میشه سه روز لک دیدم امروز در اصل یه روز از موعد اصلی پریودیم گذشته ک زدم هاله بود ولی هنوز لک دارم