آقا امام زمان عج برا سلامتی شما قرآن میخونم شما هم درپیشگاه حق برا سلامتی فرزندم دعا کنید به موقع وسالم بدنیا بیاد. قطعا فرزندی که دعای ولی عصر عج همراهشه هم سالمه هم زیبا.نینی سایتیای عزیز محتاج دعاتونم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم خونابه میبینم ک رنگش صورتیه ... یکی گفته بود تو ادرار جوش شیرین بریزی اگجوشید نشانه ی بارداری ...
لکه در حد دو سه بار عادیه..اگه بیشتر بشه دیگه اون لانه گزینی نیست.بعدشم به این روشای الکی دل خوش نکن.سه چهار روز بعد از لانه گزینی یه بیبی چک بذار خیالت راحت بشه.من سه روز بعد از لانه گزینی بیبی چکم مثبت شد.
من ۱ هفته مونده ب پری دیدم دو بار دیدم روزی ۱ باری در حد لکه ی صورتی ک فقط روی دستمال دیدم ولی ب حدی درد داشتم ک میگفتم الاناست ک پری بشم نوار هم گذاشتم اما خبری نبود دیگه چیزی ندیدم تا ۱ هفتهوبعد ک موعد پری بود بیبی چک ۲خطه دیدم🤗